2.4 C
Budapest
2022. december 3., szombat
Magyar Jelen
HírekKülföld

Belgrádban migránsok támadtak meg egy nőt

A belgrádi Vračar községben tegnap délután a migránsok csoportja lopott tárgyakkal próbált meglógni az egyik ház udvarából.

Az említett városrészben az illegális bevándorlók gyakorlatilag beköltöztek a bontásra váró néhány régi létesítménybe. Azokat időnként elhagyják és “meglátogatják” a szomszédos lakóépületeket és családi házakat, ahonnan aztán rendszerint valamilyen zsákmánnyal távoznak.
Tegnap is az történt. Az egyik arra járó asszony azonban rajtakapta őket, amikor különböző tárgyakat vittek ki a közeli ház udvarából.

AMIKOR RÁJUK SZÓLT, AZ EGYIK MIGRÁNS KÉST RÁNTOTT.

Szerencséjére időközben a szomszédok is megjelentek, akik a védelmére siettek, majd dulakodás alakult ki, amely során néhány személy – köztük az említett asszony is – könnyebb sérüléseket szenvedett.

A helyszínre kiérkező rendőrök két migránst letartóztattak, hárman azonban megszöktek.

A vizsgálat folyamatban van.

Forrás: Délhír

További híreink

Iraki embercsempészek lőttek magyar rendőrökre Pest megyében

Irányi Dániel

Polgári célpontok ellen indított rakétatámadást Ukrajna

Magyar Jelen

Németország és Norvégia nemet mond az olasz partoknál várakozó migránsok befogadására

Magyar Jelen

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben