21.1 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Kiemelt

Bemutatjuk a 68 éves nagymamát, aki pedofilokat kasztrál

Egy Kazahsztánban élő 68 éves nagymama mélyen egyetért azzal, hogy a pedofil bűnözőket kémiai úton kasztrálni kell, de nem csak, hogy egyetért, ő tesz is érte, adja hírül az asszony történetét a Daily Star. 

A 70. életéve felé közeledő Zoya Manaenkónak nem szokványos a munkája, a Kelet-Kazahsztánban található Öszkemen egyik börtönében dolgozik nővérként. Pontosabban az a feladata, hogy a börtönbe bekerülő pedofilokat kasztrálja.

A munkáját társadalmilag hasznosnak ítéli, nem érez semmifajta lelkiismeret-furdalást.

– Úgy gondolom, hogy ez a helyes megoldás. Ezeket az embereket meg kell állítani valahogy. Borzasztó bűnt követnek el a gyerekek ellen. És ez így van rendjén, hogy a törvény megengedi nekünk ezt

– foglalta össze az asszony.

Érdemes tudni, Kazahsztánban az elmúlt időszakban szigorították a pedofilokkal kapcsolatos büntetéseket. Mostantól akikről bebizonyosodik, hogy gyerekek ellen követtek el szexuális bűntényt, azokat kémiai kasztrációnak vetik alá. További feltétel, hogy azokon végzik el a műveletet, akiknél a pszichiátriai diagnózis is igazolja az elkövető mentális betegségét.

A kasztráció során injekciót kapnak a hátsó felükbe, ettől aztán megcsappan a szexuális étvágyuk. A kezelést 12 naponta ismétlik annak érdekében, hogy hosszantartó hatást érjenek el. A kazah nagymama szerint a nyugati országok is példát vehetnének a modellről, hisz annak elrettentő erejében, mint mondja,

nemcsak börtönbe kerülnek, de még a férfiasságuktól is megfosztjuk őket.

Kaleta Gábor enyhe ítélete újra felszínre hozta a társadalomban meglévő indulatokat Magyarországon is, többen példásabb büntetést követelnek a pedofil bűncselekmények elkövetőivel szemben. A Mi Hazánk például több alkalommal is megszólalt a közelmúltban, a kémiai kasztráció bevezetését szorgalmazták.

A radikális párt követeli egy a pedofilok személyes adatait tartalmazó, fényképes, nyilvánosan elérhető adatbázis létrehozását is, mert “a szülőknek jogukban áll tudni, ha egy pedofil él a környezetükben.”

(fotók: Daily Mail)

További híreink

Nem kell a román zászlót kitűzni

Dunai Tibor

Orosz származású F1-es versenyző ingatlanát foglalták le az olasz hatóságok

Irányi Dániel

Napi egymillió eurós bírságot rótt ki Lengyelországra az Európai Unió Bírósága

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen