7.1 C
Budapest
2021. december 2., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Bemutatta államfőjelöltjét a Mi Hazánk

A Mi Hazánk Dr. Popély Gyulát,

felvidéki történészt, az MTA doktorát jelöli államfőnek – derül ki a bemutató videóból, amelyben Toroczkai László világossá teszi, hogy a Mi Hazánk nem a megcsonkított Magyarországban gondolkodik, Dr. Popély Gyula személyével és előéletével ezt is üzeni a párt.

Popély Gyula elmondta, hogy nagy megtiszteltetés számára, hogy a párt benne látja a méltó államfőjelöltet, hozzátatte, hogy nem csupán 10 millió magyart szeretne képviselni. Popély Gyula célja, hogy a “Haza minden előtt” szellemiségét minél több nemzettestvérével megismertesse és hazaszeretet pozitív üzenetét minden magyarok által lakott vidékre elvigye.

 

További híreink

Tizedik évébe lépett a szír polgárháború

Szabó Norbert

Tovább gyűrűzik a kelebiai tragédia?

Kemény János

A romák aláírásgyűjtésbe fognának a Mi Hazánk betiltásáért

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben