29.7 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Kiemelt Külföld

Berlin fanatikus iszlamistát delegál a “muszlimellenes rasszizmussal” foglalkozó bizottságba

Berlin városvezetése Mohamad Hajjaj-t delegálta a “Muszlimellenes Rasszizmus Szakértői Bizottságába”. Mindezt úgy, hogy az Alkotmányvédelmi Hivatal nyilvántartása szerint a férfi iszlamista szervezetekhez köthető. Megbízatása csak úgy mellesleg évi 1,3 millió euróba került az adófizetőknek – írja a Welt.

A hiánypótló szervezetet február 26-án hozta létre a berlini városvezetés azzal a céllal, hogy

2022 tavaszára egy átfogó javaslatcsomagot dolgozzanak ki a “a muszlimellenes rasszizmus” felszámolása érdekében.

A pártatlanság és objektivitás biztosítása érdekében a hat fős szervezetben két iszlamista, Lydia Nofal és Mohamad Hajjaj is helyet kapott.

Történt mindez annak ellenére, hogy az Alkotmányvédelmi Hivatal jelentései szerint Hajjaj egy olyan iszlamista szervezet tagja, melynek célja a “német nyelvű iszlám” terjesztése az országban. Noha a szervezetet a hivatal potenciális veszélyforrásként kezeli, és az állami szervek tisztában vannak azzal is, hogy Hajjaj a csoportosulás tagja, ennek ellenére a férfi több éve a szövetségi államtól és a tartományi kormánytól is kapja a segélyt. Vagyis tevékenységét eddig is a német adófizetők finanszírozták…

Nolaf és Hajjaj emellett a szociáldemokraták muszlim szárnyának, a “Muszlim Szociáldemokraták” tagjai,  továbbá lelkes aktivistái számos más iszlamista csoportnak, melyek nyíltan törekednek Németország iszlamizációjára.

Kiemelt képünkön Mohamad Hajjaj, fotó: dpa

További híreink

Izrael megtiltotta európai diplomaták belépését az országba

Szabó Norbert

Kocsmai verekedés Salgótarjánban, többször megütötte és megrúgta

Kemény János

Köves Slomó beteg, koronavírus-gyanú miatt bezárt az Óbudai Zsinagóga

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen