16.2 C
Budapest
2021. október 22., péntek
Magyar Jelen
Bűnügy

Bordélyházat számoltak fel Budapesten

A II. kerületi rendőrök egy férfit és egy nőt gyanúsítanak azzal, hogy prostitúció céljára béreltek lakást.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást indított az 59 éves P. György budapesti, és a 44 éves B. Andrea szekszárdi lakosokkal szemben prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – tette közzé a police.hu.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a páros Budapesten, egy II. kerületben bérelt lakást 2020 áprilisa óta bordélyházként üzemeltetett.

A prostitúcióból származó bevétel egy részéért a gyanúsítottak interneten hirdették nők szexuális szolgáltatásait, melyhez biztosították a lakást és a tevékenység feltételeit.

Mint írják, a nyomozók 2021. április 26-án délelőtt tartottak kutatást a II. kerületi lakásban, ahol két, ott dolgozó nőt értek tetten. Az eljárás során mobiltelefonokat, a prostituáltakhoz köthető feljegyzéseket, vendégekkel beütemezett naptárakat és pénzt is lefoglaltak.

​A rendőrök aznap fogták el P. Györgyöt egy pesterzsébeti ékszerboltban, társát pedig szekszárdi lakcímén. A feltételezett elkövetőket a II. Kerületi Rendőrkapitányságon prostitúció elősegítése bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, vallomást nem tettek. Az eljárás további szakaszában szabadlábon védekeznek.

 

(Fotók: police.hu)

További híreink

Üzleteket fosztottak ki és rendőrökre lőttek Chicagóban

Dunai Tibor

Gumilövedékes pisztollyal támadtak az apára és lányára

Varga Lilla

A pincében ásta el nagyanyja holttestét

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen