22.7 C
Budapest
2022. augusztus 14., vasárnap
Magyar Jelen
BelföldHírek

Börtön vár a kutyáját halálra kínzó balotaszállási nőre

A Kiskőrösi Járási Ügyészség állatkínzás miatt emelt vádat az ellen a 68 éves balotaszállási nő ellen, aki elkóborolt kutyáját egy bálamadzaggal az autójához kötve akarta hazavontatni, de az állat kínok között elpusztult – írja a Blikk.hu.

Az ügyészség közleménye szerint a komondor augusztus 3-án egy vihar miatt megszökött a balotaszállási tanyáról. Az asszony két nappal később elindult az autójával megkeresni a kutyát, amit meg is talált egy másik tanyánál.

A kutya nyakörvére egy bálamadzagot kötött, aminek a másik végét az autó vonóhorogjához rögzítette. Beszállt az autóba, majd elindult haza úgy, hogy a kutyát az autó mögött vontatta mintegy 20-30 kilométeres sebességgel.

gy idő után a kutya már nem bírt tovább futni, ezért egy köves úton bukdácsolni kezdett, majd az oldalára dőlt. De az asszony még ezután is több száz méteren keresztül vontatta a komondort, míg egy arra közlekedő férfi meg nem állította.

Az állat ekkor még élt, az oldalán fekve erősen zihált,a mancsai véresek voltak, a testén horzsolásos sérüléseket lehetett látni. Ekkor a nő eloldotta és ott hagyta az ebet, amely nem sokkal később az út szélén elpusztult.

Az ügyészség letöltendő börtönt kért az állatkínzó nőre.

(Blikk)

További híreink

Újabb oktatási intézményeket fertőtlenítettek a katonák

Varga Lilla

Vivat Christus Rex – A vármegyések idén is kimentették a keresztet a jeges vízből (videó)

Faragó Dániel

Tizenkét ember letartóztatását rendelte el a bíróság

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben