13.4 C
Budapest
2020. szeptember 18., péntek
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Bottal verték a hattyúkat a “gyerekek”

Állampolgári bejelentést kaptunk,hogy a Mátravidéki Erőműnél a régi strand területén gyerekek bottal bántalmaztak két hattyút – számol be a primitív barbarizmusról Facebook-oldalán a Lőrinci Polgárőr Egyesület. 

Sajnálatos módon az antiszociális elemek felszívódtak, mielőtt a polgárőrök a helyszínre értek volna, ám remélhetőleg hamarosan fénykép, vagy videófelvételek is előkerülnek a “gyerekekről”, akik tettükkel igencsak bizonyították, milyen hasznos tagjai is lesznek a társadalomnak (ha egyszer sikerül elvégezniük a nyolc osztályt).

Ez annyira szörnyű! Milyen közegben nevelik a szülők ezeket az egyedeket, (mert embernek nem nevezném őket), akik egy szegény állatot akarnak legyőzni?

– teszi fel az igazi kérdést az egyik hozzászóló, amire mi is szeretnénk választ kapni.

A két sérült hattyú közül a polgárőrök mindössze az egyiket találták meg, őt egy madárvédő egyesület elszállította. Ahogyan ők is, mi is kérjük a lakosságot, ha bárkinek bármiféle információja van az elkövetők kilétét illetően, az írjon a polgárőrség Facebook-oldalának, vagy értesítse a rendőrséget.

Állampolgári bejelentést kaptunk,hogy a Mátravidéki Erőműnél a régi strand területén gyerekek bottal bántalmaztak két…

Gepostet von Lőrinci Közbiztonságáért Polgárőr Egyesület am Sonntag, 13. September 2020

Kapcsolódó híreink

Az UNESCO felszólította Törökországot, hogy tárgyaljon, mielőtt mecsetté alakítaná a Hagia Sophiát

Szabó Norbert

Toroczkai László: Mi ugyanazok maradunk, akik voltunk

Gabay Dorka

Az olasz kormány vesztegzár alá helyezte Lombardia tartományt

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben