5.6 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
Bűnügy

Bozótvágóval kergette a születésnapi buli vendégeit a “dolgos” apuka

Fia születésnapi vendégeinek köszönte meg a részvételt egy férfi Borsodszirákon, akit a rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki – írja a police.hu.

Fotó: police.hu

Egy 62 éves férfit hallgattak ki garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Rudabányai Rendőrőrs nyomozói.

A gyanúsított 2021. február 20-án éjfél előtt borsodsziráki otthonában konfliktusba keveredett a fia születésnapi vendégeivel. A felbőszült apa egy bozótvágó késsel fenyegette meg a vendégeket. A rendezvényről menekülő fiatalokat a férfi az udvaron is megkergette, azonban az eset során személyi sérülés nem történt.

A bejelentést követően a rendőrök elfogták a garázda férfit, aki gyanúsítotti kihallgatása során a vallomástételt megtagadta.

(Érdekes egyébként, hogy elméletileg kijárási korlátozások és gyülekezési tilalmak is érvényben vannak, ennek ellenére se a rendőrség, se az ügyészség nem jelezte, hogy legalább vizsgálná, mégis hányan és mit kerestek az említett születésnapi bulin. Úgy látszik, vannak, akikre nem vonatkoznak a törvények – a szerk.)

Kiemelt képünk illusztráció

További híreink

Több ezres tüntetés kezdődött a Covid-korlátozások ellen Kínában

Magyar Jelen

Mi Hazánk: Kártalanítani kell az oltatlanság miatt elbocsátott dolgozókat!

Magyar Jelen

Horvátországban a koronavírus volt a leggyakoribb halálozási ok tavaly a horvát közegészségügyi intézet szerint

Magyar Jelen

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben