22.7 C
Budapest
2022. augusztus 14., vasárnap
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

“Kézfejjel kapott az orrára, hogy megcsicskuljon” – videóval

Egy döbbenetes állatkínzásról szóló információ került birtokunkba.

Vácon történt az eset, mely röviden úgy foglalható össze: a gazdájától elszökött egy kutya, mikor az parkolt be garázsukba. Ez volt szegény állat szerencsétlensége, ugyanis később igen nagy bajba került. Összeakadt egy bestiális szadistával, aki beteges hajlamait éppen az arra kóborló kutyán élte ki. A videó ITT érhető el.

Gyakorlatilag húzta-vonta a földön a helyi vasútállomáson, melyről térfigyelő kamera által készített felvétel készült, ahol jól látható az időpont is. Úgy értesültünk, a rendőrök ki is érkeztek a helyszínre, ám döbbenetes módon, bizonyítékok hiányára hivatkozva végül elengedték.

Felháborítónak tartjuk, hogy az állatkínzók továbbra sem kapják meg a méltó büntetésüket, szabadon járhatnak-kelhetnek, pedig mindenfajta morális szempont alapján elítélendő a többivel együtt ez a váci eset is. Őszintén reméljük, meglesznek a jogi következményei. Portálunk úgy értesült, hogy az ügyben feljelentést tesz Dr. Csereklye-Klapwijk Krisztina, a Mi Hazánk váci elnöke, illetőleg Dr. Fülöp Erik, a párt országgyűlési képviselője.

Birtokunkba került egy felvétel, melyben az állatkínzó elismeri a bántalmazást:

 

 

 

 

 

További híreink

Egy táska, nem táska. Ezért lopott magának még egyet a tolvaj Budapesten

Varga Lilla

Egymásnak estek a 4-6-os villamoson (videó)

Irányi Dániel

A kötelező oltási igazolvány miatt esett vissza a fürdők látogatottsága

szilardkrebsik

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben