2.5 C
Budapest
2022. november 29., kedd
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

Budaházyéknak adott kegyelem helyett a Háttér Társasággal jópofizott Novák Katalin a Sándor-palotában

Kinek mit intézett az államfője.

“Ma délelőtt kérésükre fogadtam a Háttér Társaság képviselőit a Sándor-palotában. Azokról a problémákról beszéltünk, amelyeket ők most a legfontosabbnak éreznek” – közölte a köztársasági elnök a hivatalos Facebook-oldalán szerda délután.

Novák Katalin a bejegyzéséhez két fotót is csatolt, melyeken az látszik, hogy meglehetősen jókedélyűen zajlott a megbeszélés az LMBTQ-közösség érdekeit képviselő, a hagyományos család fogalmát kikezdő, külföldről finanszírozott NGO tagjaival.

Az ügy pikantériája, hogy a fideszes pestisracok.hu-n éppen ma jelent meg egy interjú, amelyben Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat vezetője úgy fogalmazott,

“A Háttér Társaság komoly veszélyt jelent a társadalom rendjére és az igazságszolgáltatásunk szuverenitására. A liberális álcivil szervezetek, köztük a Háttér Társaság, az Amnesty International, a TASZ és a Magyar Helsinki Bizottság egy úgynevezett Gyűlölet-bűncselekmények Elleni Munkacsoportot hoztak létre 2012-ben, hogy az összefogja a gyűlölet-bűncselekmények elleni fellépés területén működő magyarországi civil szervezeteket. Ez a szerveződés többek között bíróknak, ügyészeknek dolgozott ki eljárási protokollt az ilyen típusú bűncselekmények liberális szempontból kedvező kezelésére.”

Nem ez az első eset, hogy Novák Katalin olyat ír, mond vagy tesz, amit egy hajdani SZDSZ-es is megirigyelne. Korábban többször bizonyította kritika nélküli ukránbarátságát, izraeli látogatása során pedig arról posztolt a közösségi médiában, hogy “újra és újra a zsidók bocsánatát kell kérnünk”.

Mindezzel párhuzamosan hiába ostromolják az államfőt ismert és elismert művészek, újságírók, tudósok és egyéb közszereplők (kiknek jórésze egyébként alapvetően a Fidesszel szimpatizál), a mai napig nem vette napirendre a Budaházy György és társai által külön-külön benyújtott kegyelmi kérelmeket.

Kiemelt kép forrása: Novák Katalin Facebook-oldala

 

Twitter– és Telegram-csatornáinkra feliratkozva egyetlen hírről sem maradsz le!

 

 

További híreink

Gyorshír: Késsel támadtak Janusz Waluśra

Kemény János

Mi Hazánk: szintet lép a kormány a dolgozók kizsákmányolása terén

Kemény János

Dúró Dóra a HírTV-ben: az EBESZ közgyűlésén éppen egy magyar politikusé volt a legmagyarellenesebb hozzászólás

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben