9.4 C
Budapest
2022. május 19., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek Vélemény

Ceglédi Zoltán- a Mi Hazánk számára nagy tér nyílik, a párt hiteles és lendületben van

Az ellenzéki összefogás szavazóbázisából elvesztek a Jobbik-szavazók, állítja Ceglédi Zoltán. 

“Szerintem ebbe az összefogásba nem hoztak mondjuk jobbikos szavazót se igazán. A 2018-as jobbikosokat sem. És az is nagy kérdés, hogy a 2019-ben az EP-választáson látott, 6,3%-ot elért Jobbik szavazói maradéka az egyrészt milyen szavazó volt”

-mondta a baloldali elemző az indexen, aki szerint a választáson a kiábrándult fideszes szavazók tömegeinek mítosza is megdőlt.

Ceglédi szóba hozta a Jobbik reménytelen helyzetét is, ami a következő ciklusban akkor fordulhat kedvezővé, ha Jakab Péterék ki tudnak kiabálni Gyurcsány hóna alól- fogalmazott. Hozzátette: jelenleg az is megmondhatatlan, hogy éppen mi a Jobbik.

Jakab Péterrel szemben viszont ott lesz a Mi Hazánk és frakcióvezetője, aki nem Gyurcsány kegyéből, hanem önjogon nyerte el azt, hogy felszólalhasson a Parlamentben

– tette hozzá az elemző.

A krumplizós, bőrdzsekis Jakabnak szembe kell néznie a 10 évvel ezelőtti őszinte önmagával, az igazi jobboldaliakkal- utalt a Mi Hazánkra.

A Mi Hazánk számára nagy tér nyílik: a párt hiteles és lendületben van. A Jobbik által korábban képviselt témákkal és a Fidesz opponálásával, kényelmetlen helyzetbe hozásával folyamatosan erősödni fog tudni – fejtette ki Ceglédi Zoltán.

További híreink

“Adjon az Isten! – Szebb jövőt!”- fehér lóval, Horthy útját járva vonult a Parlament elé a Mi Hazánk

Faragó Dániel

Orbán: Hétfőtől bezárják az iskolákat

Szabó Norbert

Erdogan Brüsszelbe látogat hétfőn

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen