17.6 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

Családi idill: nyakon szúrta drogos fiát egy nő

Az anya és a drogos fiú között a viszony régen megromlott, rengeteget veszekedtek. Mikor a fiú az ereszcsatornát akarta pénzzé tenni, hogy drogot tudjon venni, a nőnek elege lett. 

A munkanélküli, 26 éves, anyjával élő jászapáti férfi egyre nehezebben tudta fedezni drogigényeit, ezért január 16-án hajnalban elhatározta, pénzzé teszi a család értéktárgyait.

A fiú először a hűtőben található élelmiszereket akarta magával vinni és eladni(!), ezt azonban 57 éves anyja megakadályozta. A fiatalember ezután úgy döntött, leszereli a házról az ereszcsatornát. Feltehetőleg azt gondolta, mivel manapság az ereszcsatorna igencsak téma a magyar közéletben, így biztosan jó pénzt kaphat érte. Arra viszont nem számított, hogy édesanyja is ragaszkodik a ház ezen tartozékához, így nekiugrott fiának, akivel összeverekedtek.

Mivel a drogok nem tesznek túl jót az állóképességnek, a 26 éves férfi hamar kifulladt, így le kellett ülnie az ebédlőben erőt gyűjteni. Ezt használta ki az anya, aki a konyhából magához vett egy 14 centis háztartási kést, és hátulról háromszor nyakon szúrta fiát. A férfi ellökte magától az anyját és kimenekült a házból.

Ezután a nő maga jelentette be a 112-es segélyhívón, hogy megszúrta a fiát, aki egyébként nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. Két nappal később az ügyészség elrendelte a nő felügyeletét, bár a végzés még nem végleges, mivel védője fellebbezést nyújtott be.

Az ügyészség nem közölt részleteket a családról, mint büntetett előélet, vagy származás, így ezekről csak találgatni lehet.

További híreink

145 ember ellen adtak ki elfogatóparancsot Törökországban

Kemény János

A Momentum szerint nem elég bőkezű a “roma” integráció

Irányi Dániel

Az oltások kötelezővé tétele mellett kampányol egy fideszes képviselőjelölt

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen