21.9 C
Budapest
2021. május 9., vasárnap
Magyar Jelen
Hírek Kiemelt Külföld

Családja verte meg és borotválta le a muszlim lány fejét, mert egy keresztény fiút szeretett

Saját családtagjai verték össze azt a 17 éves muszlim lányt, akinek egyetlen bűne az volt, hogy egy keresztény fiúba lett szerelmes.

Nem, az eset nem a Közel-Keleten, vagy Afrika sötétebb részein történt, hanem Európa sötétebb részein Franciaországban. A bosnyák muszlim család és a szerb család egy apartmanban lakott, a szülők ismerték is egymást, viszonyuk egyáltalán nem volt ellenséges, sőt, inkább baráti. Azonban egyszer, amikor egy beszélgetés során felmerült a házasság kérdése, a bosnyák szülők határozottan kijelentették, lányuk nem bútorozhat össze egy kereszténnyel.

Ennek ellenére a 17 éves bosnyák lány és a 20 éves szerb fiú igen közel kerültek egymáshoz. Mikor ezt a család megtudta, elvették gyermekük telefonját és eltiltották a fiútól. A lány azonban megszökött. Négy nappal később, a fiú szüleivel tért haza, akik megpróbálták megbeszélni az ügyet a muszlim családdal.

A lány anyja szavak helyett öklével érvelt. Ott helyben, a szerb szülők szeme láttára, ököllel ütötte meg a lányát, majd férje, férjének testvére, és annak házastársa segítségével bevonszolták egy szobába, és ütötték, ahol érték, majd, hogy szégyenét magán hordja, gyönyörű, hosszú haját is levágták, fejét kopaszra borotválták. (Ez a muszlimok körében egy bevett büntetési forma. Azokat borotválják kopaszra, akik “szégyent hoztak a családra”.)

Mikor verésről beszélünk, nem pár “atyai pofonra” gondolunk. A lány egész testét kék-zöld zúzódások borították, egy bordája pedig eltört. A kórházi vizsgálatok után megindult az eljárás a gyermeket bántalmazó családtagok ellen, akiket a rendőrség előzetes letartóztatásba helyezett.

(The Sun nyomán)

További híreink

Bekérették a török nagykövetet a Bécsben kirobbant kurd-török zavargások miatt

Szabó Norbert

Trump: ha nyerek, tárgyalhatunk a harmadik ciklusról

Irányi Dániel

Az indoklás elmaradt: Szerbiában jelentősen megdrágul az önkéntes PCR-teszt

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben