35.2 C
Budapest
2022. augusztus 17., szerda
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Csendőrséggel integrálná a cigánybűnözőket a Mi Hazánk

A sikertelen romaintegrációba öntött forintmilliárdok helyett a Horthy-korszak jól bevált csendőrségének visszaállítását kezdeményezi a Mi Hazánk Mozgalom. Novák Előd, a párt újbudai önkormányzati képviselője a múlt heti brutális kettős gyilkosság kapcsán arról beszélt, egy olyan rendvédelmi erőre van szükség, melynek tagjai helyben laknak, és a polkorrekt korlátoktól szabadulva üzen hadat a cigánybűnözésnek.

– Igenis van cigánybűnözés, ezért a cigányintegrációs támogatások milliárdjaiból csendőrséget hozna létre a Mi Hazánk Mozgalom, tehát csendőrséggel integrálnánk a cigánybűnözőket – közölte Novák Előd, a párt újbudai önkormányzati képviselője, aki az egy héttel ezelőtti Deák téri lincselés kapcsán tartott sajtótájékoztatót. A múlt heti kettősgyilkosságnál egy 18 éves, roma származású férfi késsel támadt két fiatal fiúra, és gyakorlatilag halálra szurkálta őket. A cigány elkövető társai a már földön fekvő, magatehetetlen fiatalokat rugdosta, esélyt sem adva nekik a túlélésre.

Novák Előd szerint ki kell mondani végre, történelmi kudarcnak bizonyult az úgynevezetett romaintegrációba, mint feneketlen kútba önteni a forintmilliárdokat, ezért inkább a Horthy-korszak jól bevált csendőrségének visszaállítását kezdeményezik.

–  Egy olyan rendvédelmi erőre van szükség, melynek tagjai helyben laknak, helyismerettel rendelkeznek, nem vezényelhetők el máshova karhatalmi feladatra, és a polkorrekt korlátoktól szabadulva üzen hadat a cigánybűnözésnek is

– fogalmazott Novák Előd. Mint mondta, azért is szükség van a csendőrség felállítására, mert már Budapest szívében is lincselt, gyilkolt a túlerőben lévő horda, késsel támadva a fegyvertelen magyarokra, a földön fekvőt is rugdosva és szúrva. – Karácsony Gergely lapít, a kormány szerint két hét alatt rendet tettek, ez a gyilkos pedig akár 30-35 évesen szabadulhat a wellness börtönből, közben meggazdagodva a strasbourgi kártérítésekből, s folytathatja – emelte ki a politikus, jelezve, ezért is követel a Mi Hazánk inkább szibériai bérrabtartást, valamint a strasbourgi bíróság joghatósága alóli kilépésünket, mert a börtönkártérítési perek csak így állíthatók le.

Novák Előd azt is elmondta, csütörtökön

Tégy a magyargyűlölet ellen! jelszóval felvonulást tartanak a cigánybűnözés ellen, a Horthy-korszak csendőrségének visszaállítását is szorgalmazva.

– Legutóbb március 1-jén épp Horthy Miklós kormányzóvá választásának 100. évfordulóján vonultunk fel, most hasonló nemzeti összefogást hirdetünk, várunk mindenkit e szolidaritási megmozdulásunkra, melynek végén a szurkolói csoportok vezetői is beszédeket mondanak – tette hozzá.

A Deák téren megölt két magyar fiatal emlékére tervezett felvonulás az Országos Roma Önkormányzat Dohány utcai székházától indul csütörtök délután 18 órától.

 

További híreink

Tíz évet kapott a “nőjét” nadrágszíjjal megfojtó, majd a kertben elásó szegedi leszbikus

Irányi Dániel

Toroczkai: cigányság és a ketyegő bomba

Szabó Norbert

A nyírbogáti horrorudvaron jártak a kamerák (videóval)

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben