26.1 C
Budapest
2022. augusztus 10., szerda
Magyar Jelen
HírekKülföld

Csoportos nemi erőszak miatt állnak bíróság elé bevándorlók Németországban

A németországi Duisburg bírósága három bevándorló fiatalt vádolt meg egy 18 éves lány ellen elkövetett brutális csoportos nemi erőszak miatt.

A rendőrség szerint a három vádlott bolgár állampolgár, akik Németországban élnek.

A Deutsche Welle szerint két másik 12 éves fiú is ott volt, akik szintén részt vettek a brutális csoportos nemi erőszakban, de túl fiatalok voltak ahhoz, hogy vádat emeljenek ellenük.

A bűncselekményt követően a brutális nemi erőszak áldozatát súlyos sérülésekkel kezelték a közeli kórházban.

Németországot az utóbbi hónapokban több, ehhez hasonló brutális bűncselekmény is megrázta. Pont egy hónappal ezelőtt kezdődött meg annak az ügynek a tárgyalása, ahol egy kilencéves lány megerőszakolásával vádoltak meg egy 27 éves nyugat-afrikai menedékkérőt.

Két hónappal korábban pedig egy 22 éves iraki bevándorlót ítélt el a wiesbadeni bíróság, aki megerőszakolt és meggyilkolt egy 14 éves zsidó lányt.

(Elemi.hu)

További híreink

Peruban átlépte a félmilliót a fertőzöttek száma és a térség legmagasabb a halálozási arányát mérik

Dunai Tibor

Markolóval ment neki a rendőröknek a brazil szenátor (+VIDEÓK)

Kiss Albert

Soron kívül adatta be magának az oltást, megfertőzödött

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben