26.1 C
Budapest
2022. augusztus 19., péntek
Magyar Jelen
BűnügyKülföld

Dél-Koreában 34 évre ítélték egy szexuális zsarolóhálózat kulcsemberét

Egy dél-koreai bíróság 34 évi börtönre ítélte csütörtökön egy online szexuális zsarolóhálózat kulcsemberét, aki nők és lányok tucatjait kényszerítette arra, hogy nyíltan szexuális tartalmú videókat osszanak meg magukról.

A délkeleti Andong városának kerületi bírósága azért sújtotta börtönbüntetéssel a 24 éves Mun Hjung Vukot, mert szexuális kizsákmányolással foglalkozó chatszobákat működtetett a Telegram közösségi oldalon, továbbá nőkről készített és terjesztett obszcén videókat.

Ítéletében a bíróság hangsúlyozta, hogy a vádlott helyrehozhatatlan kárt okozott az áldozatoknak, és az emberi méltóságot sértő társadalmi bűncselekmény miatt súlyos büntetést érdemel. Az ítélet szerint elektronikus nyomkövető viselésére is kötelezik 30 évig.

A férfit, akit GodGod felhasználónevén ismertek, 2020 májusában tartóztatták le. Ezt követően 12 vádpontban, köztük a kiskorúak védelmére vonatkozó törvények megsértése miatt emeltek vádat ellene. Az ügyészség életfogytiglani börtönbüntetés kiszabását kérte a vádlottra – írja az MTI.

A szexuális zsarolóhálózat irányítóját, Cso Dzsu Bint tavaly novemberben 40 év börtönbüntetésre ítélték.

(Kép: illusztráció/pixabay)

További híreink

Dánia felold minden korlátozást, az oltási igazolványok ellenőrzése is megszűnik

Irányi Dániel

Gigászok harca

Faragó Dániel

Életfogytot kapot a borsodi Molotov koktélos támadó

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben