3.9 C
Budapest
2022. december 4., vasárnap
Magyar Jelen
BelföldKiemelt

Dócs Dávid: Egy régi fényében tündöklő térség kialakítása a cél

Dócs Dávid, a Mi Hazánk alelnöke képviseli a pártot Nógrád megye 02-es választókerületét a jövő évi országgyűlési választáson.

A Mi Hazánk megyei elnöke, megyei önkormányzati képviselője úgy fogalmazott, a térségből folyamatos az elvándorlás, s bár munkahely akad bőven, az átlagkeresetek az országos szint alatt vannak, az infrastruktúra hálózat elavult,

nincs felsőoktatási intézmény a megyében, s egyre több olyan település vagy településrész található környéken is, melynek lakói nem tartják be a közösségi együttélés szabályait, mélyigénytelen életvitelükkel pedig ellehetetlenítik, vagy terrorban tartják a környezetükben élő tisztességes embereket, családokat.

– Településvezetőként, megyei önkormányzati képviselőként és a Mi Hazánk Mozgalom megyei elnökeként is a fentebb említett folyamatok ellen, és szeretett otthonunk felvirágoztatásának érdekében igyekszem tenni, s most választókerületünk országgyűlési képviselőjelöltjeként is ezért fogok dolgozni. Célkitűzéseim sora hosszú lenne, de összességében

egy prosperáló, régi fényében tündöklő térség kialakítása a célom,

az itt élők, ide visszavágyók, vagy itt megtelepedni kívánók érdekeit mindig, mindent megelőzően szem előtt tartva – mondta Cserháthaláp polgármestere.

Mint fogalmazott, ennek eléréséhez egy virtuális postaládát hoztam létre, ahová várom honfitársaim észrevételeit, az általuk fontosnak tartott ügyekben, s kampányom a politikai kényszertől mentesen, tisztán, becsülettel és tisztességes eszközökkel, a választók és szebb jövőre érdemes lakhelyünk érdekében fogja folytatni.

– Referenciaként polgármesteri és megyei önkormányzati képviselői munkám tudom felajánlani, és azt a rám jellemző dinamizmust és kitartást, amit az élet minden terén igyekszem képviselni, s a jó gazda gondosságával végezni a rám bízott feladatot. Büszke palócként megmutatni, hogy nem csak múltunk volt, de jövőnk is lesz – hangsúlyozta Dócs Dávid.

Magyarjelen.hu

További híreink

34 éves elnököt választott ifjúsági tagozatának élére a Fidesz

Faragó Dániel

Exkluzív! – Somogy megyében kaptak lencsevégre egy krampuszt, bolti lopás miatt keresik

Faragó Dániel

Felbomlott a szivárványkoalíció a DK fővárosában, működésképtelenség miatt feloszlatást terjeszt elő a Mi Hazánk

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben