12.1 C
Budapest
2022. május 20., péntek
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Dunaújvárosban és Nagyvenyimben túrázott a tél első hétvégéjén a MÖM és a ‘Sereg

Egyeseknél nagyjából három hónapig, vagy még addig sem rögzít a memória, ezért tegnap a kora esti órákban ismét ellátogattunk a Fejér megyei Nagyvenyimbe, hogy nyomatékosítsuk: ez az ország a magyarok hazája és nem holmiféle, etnikai gyűlölködők játszótére – írja beszámolójában László Attila, a Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetője.

Alább a folytatás.

Nagyvenyimben egy idegállapotba került, kétszemélyes polgárőr különítmény megpróbált lerohanni bennünket. Hozzáteszem, hogy nem túl nagy sikerrel.
Mindenesetre lesújtó körülmény, hogy még mindig vannak olyan hivatalos, vagy éppen közfeladatot ellátó személyek, akiknek fontosabb a saját tehetetlenségük palástolása, mint a hivatásuk gyakorlása.
Egész nyugodtan bedobhatnák már a törölközőt, mert
semmi igénye nincs társadalmunknak azokra a rendvédelmi dolgozókra, vagy azokkal együttműködő alakokra, akik a bűnözőket védik és a normális állampolgárokat háborgatják.
Végezetül az estét Dunaújvárosban zártuk, ahonnan szintén több panasz érkezett hozzánk, amelyek szerint a belváros egyes területein az éjszakai órákban nem biztosítottak a nyugodt körülmények. Drogos, etnikai elemek zaklatják a normális fiatalokat.
Úgy tűnik az egykor szebb napokat látott, “vas és acélváros” liberális vezetése nem áll a helyzet magaslatán.

További híreink

Megvonják a kettős állampolgárságot a magyaroktól Felvidéken

Irányi Dániel

Vadnyugati videó készült a hortobágyi gulya behajtásáról

Szabó Norbert

Lord-koncerttel egybekötött nagygyűlést tart a Mi Hazánk március 15-én

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen