1.1 C
Budapest
2022. november 29., kedd
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

Dúró Dóra a Parlamentben- Április 3-án vessünk véget a covid-diktatúrának!

“Folyamatosan hazudoztak az oltásokról az elmúlt másfél évben, és most már világos, hogy a korlátozásoknak sincs értelme. Ha a Mi Hazánk megkerülhetetlen politikai erővé válik a választás után, minden korlátozást megszüntetünk, és nem lehet többé különbséget tenni oltottak és oltatlanok között, és nem lehet zsarolni a gyerekeinket az oltással vagy bármi mással. A Mi Hazánk eddig is kiállt az emberi szabadságért, és segítettük azokat, akiket hátrány ért. A Parlamentbe kerülve pedig el akarjuk érni, hogy azok, akiket az oltatlanságuk miatt küldtek fizetés nélküli szabadságra, ők megkapják az elmaradt juttatásukat. Április 3-án a Mi Hazánkra adott szavazattal tudunk véget vetni a covid-diktatúrának egyszer és mindenkorra!” – mondta felszólalásában Dúró Dóra, a ciklus utolsó parlamenti ülésén.

A Mi Hazánk elnökhelyettese tovább folytatja országjárását, Dúró Dóra február 27-én Balassagyarmaton és Gödön is lakossági fórumot tart, de folyamatosan járja a nagyobb településeket Magyarország egyetlen oltatlan kormányfőjelöltje is.

A Mi Hazánk elnöke még ebben a hónapban Paksra, Dombóvárra, Dunaújvárosba, Sárbogárdra, Székesfehérvárra, Tatabányára és Esztergomba is elviszi a harmadik út üzenetét.

A Mi Hazánk a választásokig többszáz gyűlést, fórumot, beszélgetős alkalmat szervez az ország minden pontján. A helyszínek és az időpontok itt követhetők.

 

További híreink

Nyugat-Európában ma már teljesen általánosak a brüsszelihez hasonló zavargások

Horváth Tamás

Hollandia is “megünnepelte” a marokkói csapat győzelmét (videó)

Irányi Dániel

Schiffer András: Igazságot az engedetleneknek!

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben