4.4 C
Budapest
2022. január 29., szombat
Magyar Jelen
Belföld

Dúró Dóra: Soproni hazudott

Duró Dóra, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője szerint Soproni Tamás, Terézváros momentumos polgármestere nem mondott igazat arról, valójában miért tiltotta be a keresztállítást.

Dórú közösségi oldalán írta:

Bevallotta, hogy hazudott Soproni Tamás terézvárosi polgármester: nem azért tiltotta be a Mi Hazánk a Nyugati téri keresztjét, mert nincs neki hely, hanem mert nem tetszik neki az egyébként törvényesen működő pártunk. Szerinte tehát nem kell a jogállami normáknak érvényesülni: ha neki valami nem tetszik, nácizik egy kicsit, és kénye-kedve szerint betilt bármit, akár egy keresztállítást is. Most megmutatta a Momentum is, hogy miközben diktatúrával vádolják a Fideszt, ők is ugyanazt csinálják. Ezért vallja a Mi Hazánk: se Gyurcsány, se Orbán!

 

További híreink

Csak 5 évet ért első fokon a badacsonyi borász agyonverése

Faragó Dániel

Tűzszerészek megsemmisítették a Taksonynál talált légibombát

Varga Lilla

Szürreális időutazás: utcán kóborló gyerekek, omladozó házak

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen