2.4 C
Budapest
2022. december 3., szombat
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

Dúró: Karácsony olyan pályázatban hirdetett eredményt, amit még ki sem írtak

A Mi Hazánk Mozgalom kulturális életteret követel a nemzeti elkötelezettségű színházaknak és művészeknek is – jelentette ki a párt elnökhelyettese.

A Fidesz és a balliberális tömb cirkuszt csinál a színházakból – jelentette ki Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese. A politikus szerint a baloldali ellenzék tiltakozásáról „ordít, hogy kettős mércét alkalmaznak”. Karácsony Gergely a kinevezését követő harmadik napon „selyemzsinórt” küldött Dörner Györgynek – mondta Dúró. A főpolgármester akkor azt nyilatkozta az Új Színház következő igazgatói pályázatával kapcsolatban, hogy megdöbbenne, ha ismét Dörner György nyerne azon a pályázaton.

A Mi Hazánk elnökhelyettese szerint a főpolgármester „a kommunista időket idézve” egy olyan pályázatban hirdetett eredményt, amit még ki sem írtak. Karácsony kijelentései azért is különösen súlyosak, mert „az egyetlen olyan színház esetében mondta ezeket, amely kizárólag magyar darabokat ad elő” – mutatott rá Dúró.

(mandiner)

További híreink

Pozitívuma is van az elszabadult rezsiáraknak – a Jobbik bezárja irodáját

Faragó Dániel

Mi Hazánk: szintet lép a kormány a dolgozók kizsákmányolása terén

Kemény János

Dúró Dóra a HírTV-ben: az EBESZ közgyűlésén éppen egy magyar politikusé volt a legmagyarellenesebb hozzászólás

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben