26.1 C
Budapest
2022. augusztus 19., péntek
Magyar Jelen
BelföldBűnügy

Egy designer drogokkal kereskedő nőt tartóztattak le

Letartóztattak  pénteken egy nőt, aki designer drogokkal kereskedett február és november között Baján – közölte a Bács-Kiskun megyei főügyész az MTI-vel. A döntés nem jogerős.

Gyugyi Csilla közleménye szerint a bajai nő napi rendszerességgel adott el egy férfinak alkalmanként 1,5 gramm “herbál” fantázianevű drogot, grammonként ezer forintért.
A rendőrök a nő lakóhelyén szerdán tartottak házkutatást, amely során növényi anyagokat, 149 tablettát, sárga port és az anyagok porciózásához használt konyhai mérleget, csomagolóanyagokat foglaltak le. A nőt őrizetbe vették, új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és kezdeményezték letartóztatását.
A Bajai Járási Ügyészség indítványozta a gyanúsított letartóztatását, mert véleménye szerint tartani kell attól, hogy a nő még ki nem hallgatott emberek figyelmeztetésével, tárgyi bizonyítási eszközök elrejtésével veszélyeztetné, illetve meghiúsítaná a bizonyítást, és a bűnismétlés veszélye is fennáll.
A Bajai Járásbíróság egyetértett az indítvánnyal, és elrendelte a nő letartóztatását. A döntés ellen a gyanúsított és védője fellebbezett – olvasható a közleményben.

Fotó: elteonline.hu

További híreink

Megerőszakolt és megölt egy kislányt, de megúszta mivel 75 tevét adott a családnak

Dunai Tibor

Magyar férfit késelt meg egy bevándorló Németországban

Szabó Norbert

Az ÁVO által fél szemére megvakított Fekete István antikommunizmusáról a róla elnevezett szabadegyetemen

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben