2.4 C
Budapest
2022. december 2., péntek
Magyar Jelen
Bűnügy

Egy testvérpár rabolt ki egy taxist Mosonmagyaróváron

A rendőrök néhány órán belül beazonosították, és elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőit.

A rendőrségre egy mosonmagyaróvári taxis tett bejelentést 2021. január 23-án 21 óra 56 perckor arról, hogy az egyik kollégáját két ismeretlen bántalmazta, és elvették a pénzét. A helyszínen a sértett 55 éves férfi elmondta, hogy a Manninger lakótelephez hívták fuvarba, ahol egy férfi és egy női utast vett fel, akik megmondták ugyan, hogy hova szeretnének eljutni, azonban menet közben mindig megváltoztatták a célállomást.

A taxis egy idő után megunta, hogy utasai útközben állandóan új címeket adnak neki, ezért megállt, és közölte velük, ha nem mondják meg pontosan hova vigye őket, akkor nem közlekedik tovább. A férfi utas erre kiszállt, majd a vezető oldali ajtóhoz ment, egy hirtelen mozdulattal kinyitotta azt, majd az oldalsó rekeszből kivette a sofőr pénztárcáját, valamint elvette a mobiltelefonját, amit kidobott az úttestre.

A járművezető kiszállt, megpróbálta visszavenni a tárcáját, ezért dulakodni kezdett a férfival. Ezt látva a nő is kiszállt az autóból, és társa segítségére sietett. Hátulról lefogta a taxist, több helyen megkarmolta a fuvarozó arcát, majd mindkét támadó elfutott.

A rendőrök adatgyűjtést végeztek azon a helyszínen, ahol a sértett felvette a két utast, és rövid időn belül sikerült is beazonosítaniuk a feltételezett elkövetőket, a 29 éves P. Attila Zoltánt, valamint testvérét a 25 éves P. Ágnes Enikőt.

Mivel a testvérpár nem volt ismeretlen a nyomozók előtt, tudták hol keressék őket.

A hajnali órákban mindkettőjüket elfogták, majd a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra történt előállításukat követően – őrizetbe vételük mellett – rablás bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki a párost.

(police.hu)

További híreink

Polgári célpontok ellen indított rakétatámadást Ukrajna

Magyar Jelen

Kis híján belehalt sérüléseibe a Népligetben megtámadott férfi

Irányi Dániel

A rendőrség helyett a MÖM kelt a megtámadott hódmezővásárhelyi fiatalok védelmére

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben