10.6 C
Budapest
2022. szeptember 28., szerda
Magyar Jelen
BelföldHírekVideó

Egyetemistáknak indít parlamenti gyakornoki programot a Mi Hazánk (videó)

Széleskörű programkínálattal tarkított parlamenti gyakornoki programor hirdet a Mi Hazánk frakciója. A program keretén belül a felvételt nyert gyakornokoknak lehetőségük nyílik megismerkedni a Mi Hazánk Ifjaival is – áll a felhívásban. 

@mihazankifjai 👉🏻Jelentkezési határidő: szeptember 25. Várunk mindenkit! #mihazank #gyakornok #durodora #mihazankifjai #gyakornokiprogram #egyetem #oktatás ♬ eredeti hang – mihazankifjai

🤝🏻Ha egyetemre jársz, vagy éppen most végeztél, nálunk a helyed!

📍A gyakornoki programban az Országgyűlés őszi ülésszaka során megismerhetitek a plenáris üléseket, a bizottsági és szakpolitikai munkát, de a Mi Hazánk központi kommunikációjának szervezésébe, végrehajtásába, illetve a jogalkotási munkákba is betekintést nyerhettek.

⏰A program 2022. október elejétől november végéig tart, és rugalmasságot biztosít: bármilyen szak bármilyen tagozata mellett beilleszthető a tanulmányi munkába.

Jelentkezési határidő: szeptember 25.

🔎A gyakornokoknak közös programokat is szervezünk, amelyek során az Országgyűlés különböző szerveinek működését is megismerhetitek, de filmklubon és ifjúságpolitikai tartalmú beszélgetésen is részt vehettek, és közös meccsnézést is szervezünk országgyűlési képviselőinkkel.

📲A jelentkezést e-mailben kérjük benyújtani a [email protected] címre, melyhez önéletrajzot és egy, legfeljebb két A/4-es oldal terjedelmű motivációs levelet kérünk, amelyben megjelölitek, hogy mely szakterületekkel szeretnétek foglalkozni. Jelentkezz és legyél Te is a Mi Hazánk gyakornoka! – Írják az Ifjak.

További híreink

Magyarország ideiglenesen visszaállította a határellenőrzést Ausztria és Szlovénia viszonylatában

Irányi Dániel

“Abban kell egymást segítenünk, hogy ez a hálózat létrejöjjön” – Toroczkai László a Magyarországi önellátó közösségek nagygyűlésén

Magyar Jelen

Simicskó: Jó hazafi soha nem lehet nacionalista

Szabó Norbert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben