26.1 C
Budapest
2022. augusztus 19., péntek
Magyar Jelen
Kiemelt

Egymást biztatták a “diákok”, hogy verjék össze a tanárt Pécsett – videó

Egy a közösségi oldalon keringő videón az látszik, hogy dohányzás miatt került összetűzésbe pár “diák” egy, a Nevkóban dolgozó tanárral Pécs Kertvárosában.

Az összegyűlt tömeg arra biztatta a diákokat, hogy üssék meg a tanárt. Ezután a tanár a táskájánál fogva próbálta a gyereket visszatartani. Végül pofonok is csattantak, de az ezen a felvételen nem látszik pontosan, ki ütött kit. A felvételeken az látszik, hogy a Nevkóban dolgozó tanár számon kéri azokat a fiatalokat, akik dohányoznak a kicsi gyerekek előtt.

A gyerekek viszont visszabeszélnek, a tanár állítása szerint

“leköcsögözték”.

A felvételeken pedig az eseményeket néző diákok kommentálását is hallhatjuk:

“én már lecsaptam volna, pumpáltam volna a kopasz fejét”

– mondják.

A tanár és diák közötti szóváltás körülbelül 10 perig tarthatott. Ez idő alatt a tanár próbálja elmagyarázni, hogy az iskola területén tilos a dohányzás.

A diákok viszont kérdőre vonják a tanárt.

“De nagyon jól tudod a jogaidat?!”

– mondja a tanár, akit láthatóan körbevettek a tizenévesek.

A tanár és diákok közötti szóváltás után egyszer csak előlépett egy férfi a bámészkodók közül, majd nekiesett az egyik iskolásnak. Azt egyelőre nem tudni, hogy ki volt az a nagydarab férfi, aki megütötte a gyereket.

 

Megszólalt a rendőrség

Tájékoztatjuk, hogy az esettel kapcsolatban a mai napon érkezett bejelentés a rendőrség ügyeletére, amely alapján a Pécsi Rendőrkapitányság garázdaság elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, közölte a Szabad Pécs megkeresésére a rendőrség.

(Forrás: pecsaktual.hu – Videó: facebook.com)

További híreink

“Minket itt tisztelnek a faluban” – állítják az idős asszonyt megtámadó Lakatosék (videó)

Faragó Dániel

Egyre durvul a helyet: sajtóirodáknak otthont adó toronyházat döntött romba egy izraeli légi csapás

Kemény János

A Csenyétére érkező mentősöket rabosították, akik nem mertek kimenni a fenyegetőző rokonok miatt

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben