5.4 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
BűnügyHírekKiemelt

Egyszer mentek iskolába, akkor is kirabolták

A józsefvárosi rendőrök elfogták azt a párt, akik a gyanú szerint egy kerületi iskolából loptak el elektronikai eszközöket – adta hírül a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy pár 2022. július 22-én egy VIII. kerületi általános iskolából nyolc laptopot és hat tabletet tulajdonított el, előbb az informatikai terem, majd a titkársági irodában lévő tároló szekrény ajtajának felfeszítésével. A lopással és rongálással közel 2 és fél milliós kárt okoztak.

A feltételezett elkövetőket az iskola kamerája rögzítette. A józsefvárosi nyomozók először a nőt azonosították​ be, akit a kerületi járőrök 2022. szeptember 29-én elfogtak, és a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitányságra előállítottak.

A józsefvárosi nyomozók H. Borbála 40 éves és M. Csaba 48 éves budapesti lakosokat lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amely során mindketten beismerő vallomást tettek. Se a felvételeket, se az elkövetők jelentősen kifehérített fényképét viszont nem tették közzé.

Kiemelt képünk illusztráció

További híreink

34 éves elnököt választott ifjúsági tagozatának élére a Fidesz

Faragó Dániel

Exkluzív! – Somogy megyében kaptak lencsevégre egy krampuszt, bolti lopás miatt keresik

Faragó Dániel

Felbomlott a szivárványkoalíció a DK fővárosában, működésképtelenség miatt feloszlatást terjeszt elő a Mi Hazánk

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben