2.5 C
Budapest
2022. november 29., kedd
Magyar Jelen
BelföldHírekKiemelt

Elemző úr bosszús: tavaszra 15%-on lehet a Mi Hazánk

Tükörsimán látszik, hogy a kormány előtt heverő nehézségék között az ellenzék, de legalábbis annak balliberális része nem szerepel, hiszen a választások óta eltelt időszakban egyedül a Mi Hazánk az a párt, amelyik nem esett hanyatt a DK árnyékkormányától, hanem a saját témáival igyekszik politizálni – fejtette ki hosszasan Török Gábor politikai elemző a minap egy rádióműsorban.

Török Gábor arról is beszélt, hogy az EU-val való csörte és az uniós források körüli hercehurca megtépázhatja a Fidesz népszerűségét, ha hosszútávon nem tudják rendezni a helyzetet. Erre a gondolatra csatlakozott rá Ceglédi Zoltán, aki terjedelmes posztjában azon akadt ki, hogy az Európai Bizottság mondvacsinált okokból nem akarja ideadni a Magyarországnak járó forrásokat.

“A magyar emberek most azt látják, hogy valami hatóság valami vezetője valami Tímea, ez nem tetszik Brüsszelben, nem jön a pénz és agyonbaszták a forintot”

– írja.

Ceglédi korábban már többször kifejtette, hogy a balliberális ellenzék nincs jó helyzetben, az uniós pénzek visszatartásából pedig a Mi Hazánk jöhet ki győztesen, mint látható ellenzéki erő.

“De ez a parttalan szopatás, amit előadnak, ez egyfelől csinál egy 15%-os Mi Hazánkat tavaszra, aztán tovább növeli a kormánypárti, tehát legnagyobb választói csoportban az EU-ellenességet”

– fakad ki panaszos bejegyzésében.

Twitter– és Telegram-csatornáinkra feliratkozva egyetlen hírről sem maradsz le!

További híreink

Mi Hazánk: szintet lép a kormány a dolgozók kizsákmányolása terén

Kemény János

Dúró Dóra a HírTV-ben: az EBESZ közgyűlésén éppen egy magyar politikusé volt a legmagyarellenesebb hozzászólás

Faragó Dániel

Nyugat-Európában ma már teljesen általánosak a brüsszelihez hasonló zavargások

Horváth Tamás

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben