28.3 C
Budapest
2022. augusztus 11., csütörtök
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

Elfogták az üllői üzletet fegyverrel kirabló férfit (Videó)

Elfogtak a rendőrök egy férfit, aki fegyverrel kirabolt egy üllői üzletet testvére segítségével – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint az alkalmi munkákból élő 28 éves, fekete ruhát, kesztyűt, napszemüveget és csősálat viselő férfi múlt szombaton zárás után, a rakodó rámpánál csengetett be az üzletbe, fegyvert fogott az ajtót nyitó női alkalmazottakra, majd beterelte őket férfi kollégájukhoz, akitől pénzt követelt. Miután a férfi átadta neki az aznapi bevételt, elmenekült a zsákmánnyal. Lövés, sérülés nem történt – írták.

Hozzátették: a nyomozás során kiderült, hogy a férfi alkalmazott a rabló 34 éves gyáli testvére, aki tudott a rablásról. A rendőrök először őt fogták el, majd testvérének budapesti otthonában házkutatást tartottak, ahol megtalálták a pénz egy részét, több mint 2,7 millió forintot. A rabló a hírre, hogy a rendőrök a nyomában vannak, feladta magát.

A rendőrség a testvérpár ellen rablás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A rabló a kihallgatásakor megtagadta a vallomástételt, és panasszal élt őrizetbe vétele ellen. A rendőrség az ő esetében letartóztatást kezdeményezett, testvére szabadlábon védekezhet – olvasható a közleményben.

(MTI, Fotó: police.hu)

További híreink

Washington európai országokat bírál a holokauszt áldozatainak kárpótlása miatt

Dunai Tibor

Videóval: Szélkakast tűzött ki a Jobbik székházára Novák Előd

Kemény János

“Zárjuk sorainkat, zászló a magasba és készüljetek!” – Vári-Kovács Péterrel beszélgettünk

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben