7.5 C
Budapest
2021. október 23., szombat
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Elindult a verseny a cigány szavazatokért a Jobbik és a szocialisták között Ózdon!

Az ózdi előválasztási botrány arról szól, hogy a Fidesz után a balliberális oldalon is megindult a versenyfutás a cigány szavazatokért.

 “Ózdon a Jobbik romákat bérel fel és romák szavazatait veszik meg pénzért” – ilyen és ehhez hasonló tartalmú hírek jelentek meg, a választók pedig agresszív emberekre is panaszkodtak a szavazás helyszínén, ezt támasztja alá a jobbikos jelölt egy későbbi bejegyzése, amelyben többek között azt írta: “leálláson kívül zajlott gyanús mozgások és atrocitások remélem nem fordulnak elő még egyszer”. Ugyanakkor olyan hírek is megjelentek, hogy 2000 forintot kap mindenki, akit elvisznek szavazni a szocialista Kiss Sándorra. Ezek az állapotok egyrészt azt mutatják, hogy a választás lassan egy logisztikai versennyé süllyed, másrészt, hogy az elmúlt harminc év balliberális és fideszes kormányai azért nem nyúltak a no-go zónákhoz, mert az ott élők többsége könnyen mozgósítható, és befolyásolható szavazó, akik ma már sok településen el is döntik a választást. 

A Mi Hazánk Mozgalom az egyetlen párt, amely szerint véget kell vetni ezeknek a folyamatoknak ahhoz, hogy tisztességes választások legyenek. Azt gondoljuk alapfokú végzettséghez (írás,olvasás) kell kötni a szavazati jogot! 

-zárja közleményét Pakusza Zoltán, a Mi Hazánk alelnöke.

További híreink

Görögország: botokkal estek egymásnak, majd autósokra támadtak a migránsok

Irányi Dániel

BLM-aktivista üzent a meglőtt rendőr családjának: remélem, megdöglik a disznó (videó)

Irányi Dániel

A vártnál gyorsabb ütemben olvad a jég Grönlandon

Avar Álmos

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen