9.4 C
Budapest
2022. május 19., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Hírek Kiemelt

Elképesztő! Elengedték a borsodnádasdi gyilkost!

Döbbenetes ítélet született az egész országot felháborító haláleset ügyében. A bíróság mindössze négy év börtönbüntetésre ítélte a 17 éves borsodnádasdi K. Csenge gyilkosát, B. Rolandot (22). Emberölésért egyébként 5-15 évnyi büntetést szabhatna ki a bíróság. A bántalmazás nem bizonyítható, ezért az előzetesben töltött évek miatt el is engedték a férfit!

K. Csenge holttestét 2017. szeptemberében egy vízelvezető aknában találták meg. Az orvosszakértő megállapítása szerint még élt a lány amikor az aknába került, halálát fulladás okozta. Csenge a tragédia előtt B. Rolanddal volt. A férfi valamiért többször megütötte a lányt, majd az eszméletlen lányt az aknába dobta.

B. Rolandot el is engedték, kisétálhat a bíróságról, már csak a holmijáért megy vissza a börtönbe. Csenge édesanya az ítélethirdetés után a folyosón elájult, mentőt hívtak hozzá!

A bíró indoklása szerint B.Roland gondatlan emberölésben bűnös. Az ugyanis, hogy ő bántalmazta Csengét, mielőtt a vízaknába dobta, minden kétséget kizárólag nem állapítható meg.

A gyanúsított ugyanis korábban azt állította, hogy valóban találkozott a lánnyal a tragédia estéjén, ám Csenge egyszer csak közölte vele: mennie kell. Elváltak, később azonban B.Roland egy erdős részen megtalálta az eszméletlenül fekvő lányt. Azt hitte halott, és biztos volt benne, hogy őt gyanúsítják majd a megölésével. Ettől annyira megijedt, hogy Csengét a vízaknába dobta.

Az ítélet hallatán Csenge édesanya őrjöngve zokogott, majd összeesett. Térdre rogyva könyörgött a bírónőnek, hogy ne engedje ki a férfit.


Forrás: Blikk

További híreink

Elemző: Öt százaléknál sokkal jobban is szerepelhet a Mi Hazánk

Faragó Dániel

Vidéki állapotok: alkoholt és konzerveket is lopott a betörő

Kiss Albert

„Fogadj szívedbe egy Kárpát-medencei települést!”

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen