18 C
Budapest
2022. május 18., szerda
Magyar Jelen
Belföld Bűnügy Kiemelt

Elkeseredett emberek kérnek segítséget- A MÖM harcba hív!

Már nem telik el egy nap sem anélkül, hogy ne rázza meg a vészcsengőt egy kétségbe esett segítségkérés, amely a „szubkultúra alatti tenyészet” által, csoportosan elkövetett, erőszakos támadások miatt érkezik hozzánk 

-kezdi beszámolóját

László Attila, a Magyar Önvédelmi Mozgalom vezetője.

Ebben az anarchia-szerű állapotban, amikor nincs normális rendvédelem és a magyar jogrendszer nem védi az adófizető állampolgárok jogait és biztonságát, nem maradt más választásunk, mint az önvédelmi összefogás mentén vívott, életvédő harcunk meghirdetése.

Ez nem rasszizmus, se nem kirekesztés, hanem a népünk szeretete által vezérelt önvédelmi harc, amely a napjainkra kialakult állapotok miatt már nem tűr halasztást.

Akiben még egy kicsit is ég a lelkiismerete által vezérelt hazaszeretet lángja az most álljon közénk, vagy fogjon össze velünk, mert ha most nem lépünk, akkor végleg átadjuk a teret a félelemmel átszőtt erőszaknak!!!

Az alábbi segítségkérő üzenetet tegnap éjszaka kaptam:

„Segítségre vagy támogatásra lenne szükségem.

Azt mondták önhöz forduljak.

Tegnap este történt, hogy a nyílt utcán a romák 15-20 fős társaságban kapákkal támadtak ránk. Az unokaöcsémtől  erőszakkal elvették a telefonját. Kérném a segítséget, mert ez nem egyszeri alkalom, a magyar ember nem tud magába menni az utcán, mert naponta belekötnek. A terményt, amit megtermelünk a családunknál minden egyes évben ellopják. Megelégeltem. Segítséget szeretnék kérni, mert a Nyírségben rettegésben él a magyar ember. Ez nincs helyén.. Segítséget szeretnék kérni. Kérem jelezzen vissza tudnak e akármiben is segíteni”

-osztott meg lapunkkal László Attila egy panaszos levelet.

A Magyar Önvédelmi Mozgalom várja soraiba a tenni akaró hazafiakat.

Kapcsolat

További híreink

A nyírségi emberkereskedő két prostijának naponta akár tíznél több kuncsaftot is fogadnia kellett

Kiss Albert

Dúró: Saját háza előtt lincselték meg az idős férfit, hol a rendőrség?

Kemény János

Szúrópróba: továbbra sincs orvos a Pesti úti idősotthonban

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen