17.6 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek Humor

“Ellenállok minden anyagi és hatalmi csábításnak”- a Szent Korona előtt esküdözik maroknyi sameszával Jakab Péter

Az alakuló ülés után Jakab Péter feltöltött egy videót, amiben az időközben tíz főre zsugorodott, újonnan megalakult Jobbik frakció esküt tesz a Szent Korona előtt a Parlamentben. 

A gesztus az egykori nemzeti párt legszebb időszakát idézi, hiszen az akkor még Vona által vezetett Jobbik 2010-ben szintén így kezdte meg munkáját igaz, akkor még több mint negyvenen voltak. Azóta persze kiderült, hogy sokan nem gondolták komolyan a szép szavakat, miként Vona is levetette gárdamellényét.

A jelenleg még megmaradt jobbikos képviselők már hosszú évek óta Gyurcsány szövetségesének számítanak, akinek első dolga volt miniszterelnökké válása után, hogy kivitesse nemzeti ereklyénket a Parlamentből. Jakabékat a jelek szerint ez sem zavarta meg abban, hogy képmutató módon pojácáskodjanak egyet.

#esküszömhaljakmegtesó

Az esküdözők között régi köpönyegforgatók is vannak, de új példányok is megtalálhatóak. Rögtön ott van a párt romakvótás képviselője Varga Ferenc, akitől bizonyára nem idegen az esküdözés.

Álljon itt a tíz koronagyalázó neve: Jakab Péter, Balassa Péter, Bencze János, Brenner Koloman, Lukács László György, Sas Zoltán, Szabó Hajnalka, Varga Ferenc, Végh Noémi, Z.Kárpát Dániel.

További híreink

Két járókelőt is kirabolt a kerepesi útonálló

Avar Álmos

Szentestére felfüggesztik a kijárási tilalmat

Varga Lilla

A termőföld védelmében tüntetők csaptak össze a rendőrökkel Kijevben

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen