26.1 C
Budapest
2022. augusztus 10., szerda
Magyar Jelen
BelföldHírek

Ellopta és összetörte a járművet, majd megtámadta a tulajdonost.

Zabari csínytevés…

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság “jármű önkényes elvétele” (nem ám lopás vagy rablás, dehogy!) bűntett és garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 32 éves zabari lakos ellen. A nyomozás adatai alapján a férfi 2019. szeptember 7-én 18 óra körül Zabarban egy ház előtt nyitva hagyott teherautóba beült, majd az abban hagyott indítókulccsal beindította és azzal elhajtott.

A zabari lakos a járművel közel száz méter megtételét követően egy fém kerítésoszlopnak, majd az árok szélén lévő fának ütközött. Ekkor a helyszínre érkező gépkocsi tulajdonosát a járműből kiszálló 32 éves férfi bántalmazással fenyegette meg, majd a lakásáig üldözte, ahol az udvaron talált fém széket felkapta, és azzal az épület bejárati ajtaját többször megütötte.

A rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették a 32 éves férfit – olvasható a rendőrségi közleményben.

A cigánynak már nem elég, ha ellopja és összetöri a gádzsó kocsiját, még meg is akarja verni utána – írja ezt már a legolvasottabb nemzeti-radikális honlap (kuruc) egy régi zabari olvasója, emlékeztetve arra, hogy “sajnos két hét alatt itt sem lett rend”.

 

További híreink

Feloszlatták a nigériai rendőrség rablás elleni osztagát, mert túl sokat bűnöztek

Faragó Dániel

Szombattól Göncz Árpád városközpont

Kemény János

Donald Trump fárszi nyelven is közzétett Twitter-bejegyzésben figyelmezteti Teheránt

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben