19.9 C
Budapest
2021. szeptember 17., péntek
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

Ellopták egy táska tartalmát a mentőkocsiból Révfülöpön

Miközben a mentők egy beteget láttak el péntek délután a révfülöpi strand vitorláskikötői részénél, valaki kilopta egy táska tartalmát a mentőautóból, többek között az egyik szolgálatot teljesítő mentő személyes tárgyait is.

Az ügyben feljelentést tettek a Tapolcai Rendőrkapitányságon, de az érintett mentős a Facebookon is segítséget kért:

„Aki tud kérem segítsen!❗️❗️❗️
2020 .08. 21-én Badacsonytomaj mentési ponton teljesítettünk szolgálatot.
Vélhetően tegnap délután szolgálatteljesítés alatt, miközben a révfülöpi strand vitorlás kikötői részénél beteget láttunk el ismeretlen személy, személyek a mentő gépkocsiból kilopták a benne található táska tartalmàt. Közöttük a személyes tárgyaimat tartalmazót is, benne az Iphone 11 típusú mobiltelefonommal, melyben fontos telefonszámok és számomra értékes családi fotók voltak.
Kérek mindenkit, aki az esettel kapcsolatosan esetleg látott valamit, bármilyen információja van jelezze nekem vagy a Tapolcai Rendőrkapitányság irányába.
Ha esetleg ezen sorokat olvassa, aki arra vetemedett, hogy egy betegért siető mentőautóból lop, az jelentkezzen, mert a rendőrök gőzerővel nyomoznak.
Ezen felül pedig szégyellje magát, a bajtársakkal töltött kettő nap folyamatos szolgálat után sikerült a mai előretervezett szabadidős programot is tönkre tennie.
A segítséget és a megosztásokat köszönöm!” – írta Kovács Mihály.

Frissítve:

Kovács Mihály vasárnap kora délután az alábbiakat közölte a Facebookon:

„Örömteli hírt szeretnék megosztani minden ismerősömmel és a telefon eltűnésével kapcsolatos megosztókkal! A mai napon 11:33-kor kaptam a hírt,hogy a telefonomat a mentési ponthoz közeli étterem parkolójában megtalàlta egy vendég, aki az étteremben a készüléket leadta. A telefon màr a bajtàrsaimnàl van, a töltő sajnos nem került elő, de mindenképpen pozitív vége lett a történetnek! Köszönöm mindenkinek a megosztàst, sajnos a megtalàló személyét nem sikerült megtudni, de természetesen Őt is köszönet illeti!”

További híreink

Futballakadémia épül Kassán magyar befektetőkkel

Varga Lilla

80 ezer eurót különítenek el Toszkánában nemátalakító műtétekre

Irányi Dániel

Alvó betegeket fosztott ki egy férfi a kalocsai kórházban

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen