20.5 C
Budapest
2022. augusztus 20., szombat
Magyar Jelen
BűnügyHírek

Előbb segített, majd lopott

A rendőrségre 2020. május 22-én 13 óra körül tett bejelentést egy bárándi házaspár arról, hogy valaki ellopta a félretett pénzüket a lakásukból. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek és a gyors adatgyűjtésnek, valamint tanúkutatásnak köszönhetően hamar a látókörükbe került egy 20 éves férfi. A beszerzett adatok és a helyszíni szemle megállapításai arra utaltak, hogy a házaspárt egyik ismerősük lopta meg.

A fiatal férfi a sértetteknek többször segített a bevásárlásban. Ez esetben gyógyszereket vett nekik, azonban észrevette, hogy az 53 éves asszony a párna alól, egy táskából vette elő a pénzt. Ezt követően elterelte a házaspár figyelmét, és meglopta őket. A sértettek már csak a férfi távozása után döbbentek rá, hogy eltűnt a táskából az összes pénz.

A járőrök és a nyomozók nagy erőkkel a férfi keresésébe kezdtek, és két órán belül Püspökladányban el is fogták. Ruházatát átvizsgálták és hiánytalanul megtalálták a több mint 600 ezer forintot, amit lefoglaltak, majd visszaadtak a sértetteknek. A rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók a sárrétudvari lakost, amely során beismerő vallomást tett.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást vele szemben.

További híreink

Hírességek Navalnij mellett

Faragó Dániel

Őrizetben a faddi rablók

Irányi Dániel

Egy DK-s szerint a Fidesz az MSZP-t segíti Szabolcs megyében

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben