22.2 C
Budapest
2022. július 4., hétfő
Magyar Jelen
Bűnügy Hírek

Eltűnt egy baba és 16 éves anyja karácsony első napján

A karcagi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 16 éves lány és 4 hónapos gyermeke megtalálása érdekében.

rendőrség közlése szerint Kámán Klaudia 2019. december 25-én 11 óra körüli időben a karcagi lakóhelyéről 4 hónapos lánygyermekével ismeretlen helyre távozott.

A fiatal nő kb. 160-170 cm magas, közepes testalkatú, szeme kékes színű, haja derékig érő, jelenleg vörös színű, melyet általában copfban visel. Eltűnésekor fekete színű félkabátot viselt, gyermekét egy kék-fehér bundazsákban vitte magával.

A Karcagi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható nő jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 56/501-600 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107, illetve 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(Police.hu)

További híreink

Karikónak néhány ‘disznófejű Nagyúrral’ is volt ideje haverkodni New Yorkban

Faragó Dániel

Összefüggés lehet a BKV-káosz és a sok budapesti fertőzött között

Dunai Tibor

Elhagyatott épületben fojtotta meg barátnőjét Óbudán – videó

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen