12.1 C
Budapest
2022. május 20., péntek
Magyar Jelen
Bűnügy

Embercsempészt fogtak Enyingen

A sofőr hat illegális migránst szállított autójában.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály információja alapján a Fejér megyei rendőrök 2020. november 28-án 20 óra 30 perc körül, a 64-es számú főúton, Enying belterületén ellenőriztek egy magyar honosságú személygépkocsit. A járműben a 46 éves német illetőségű sofőrön kívül további 6 férfi tartózkodott, akik magukat szír állampolgárnak vallották.

A személygépjármű utasait – akik magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták igazolni – a rendőrök a gépjármű vezetőjével együtt elfogták, előállításuk pedig folyamatban van a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra.

Az embercsempészés bűntett alapesetben egy évtől öt évig, minősített esetben akár öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. A bűncselekmény szervezője vagy irányítója tíz évtől húsz évig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható.

police.hu

További híreink

Elfogták a terézvárosi gyilkosság feltételezett elkövetőjét

Szabó Norbert

Tudatzavarra hivatkozva akar perújítást a kegyetlen gyilkos

Kiss Albert

Kábítószer birtoklás miatt előállították M. Richárdot

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen