7.4 C
Budapest
2021. március 4., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek

Emberére akadt Puzsér Róbert (videó)

Puzsér Róbert az ATV-hez köthető Spirit FM csatornáján vitázott Toroczkai Lászlóval. Érdemes megtekinteni, hiszen a baloldali, liberális magyar szereplők közül Puzsér (bár ő inkább polgári konzervatívként jellemzi magát, a közvélemény mégiscsak az előbb említett oldalra árazta be munkásságát) alighanem a legjelentősebb, míg Toroczkai évtizedek óta a radikális-nemzeti oldal emblematikus figurája.

Nem túlzás azt állítani, hogy Toroczkai és Puzsér véleménye mindenben eltér egymástól, ennek ellenére nyilvános sajtóvitára hosszú-hosszú évekkel ezelőtt volt példa kettejük között utoljára. Akkor a közjogi rendszerről, demokráciáról és belpolitikai kérdésekről vitatkoztak. Ennyi év távlatából is tanulságos visszanézni azt a vitát.

 

A mostani vita alapvetően négy fő kérdés mellé csoportosult.

  1. Magyarország EU-tagsága.
  2. A Mi Hazánk Mozgalom büntetőjogi javaslatai (Szibériai bérrabtartás, kémiai kasztráció).
  3. Emlékezetpolitikai blokk (Kitörés Napja).
  4. A Mi Hazánk szerepe a két nagy tömb között.

Természetesen, ahogy az ilyen vitáknál lenni szokott ezúttal is számos más téma került érintésre. A videó alatti hozzászólásokból a teljesség igénye nélkül, de reprezentatív szándékkal szemezgettünk.

 

“Halál komolyan mondom konkrétan ezért a diskurzusért imádkoztam már egy csomó ideje, köszönöm szépen!”

 

“Végre Puzsér valaki olyannal vitatkozik akivel nem tudja felmosni a padlót. Így sokkal jobb mint amikor arrogáns senkiket aláz szét.”

 

 

“A Jobbik alelnökségének a felhánytorgatása, jellemtelen húzás volt és a tárgyi tények ismertének a hiánya. A többi vita részlet nagyon rendben volt mindkét részről.”

 

“Arra kíváncsi lettem volna, hogy a műsor után még beszélgettek e, vagy mondjuk Toroczkai eltette e azt a könyvet. Mert nekem úgy tűnt, hogy látványosan nem nyúlt hozzá, és vette el.”

 

“Jó műsor volt….Eddig ki nem álltam Puzsért, ezután egyre szimpatikusabb.”

 

“Remélem a két harcos ezután a sok duma után elment, ivott egy sort közösen!? :)”

“A Mi Hazánk a fidesz szatellitpártja, azért hozták létre, hogy megossza a szavazatokat amelyek kárba vesznek mert 5% alatt van a támogatottság, a párt léte jó a fidesznek hiszen azt mondhatja hogy ők a szélsőségesek mi mérsékeltek vagyunk! A gyűlöletkeltés és ellenségkeresés van a középpontban, Toroczkai körül mindig balhé volt!”
Puzsér álomvilágban él, Toroczkai meg reálisan látja a dolgokat. Puzsér egy idegbeteg neolibernyák. Toroczkai magasan veri. Higgadt, kiegyensúlyozott , realista.
“Budai liberalis demagóg àlomvilàg talalkozott a magyar valosàggal”
Nagyon tetszett, ahogy Puzsér megpróbálta jobról-balról bekeríteni Toroczkait. Csak egy dolgot nem fogott fel: Azok az emberek akik kitörtek a katonai esküjük szerint cselekedtek. És ez nem lehet más, mint a becsület kérdése.
A vita itt megtekinthető: 

 

 

További híreink

Akkor hagyta abba a nő verését, amikor a rendőrök megérkeztek

Kiss Albert

A Mi Hazánk folytatja az aláírásgyűjtést a kerékpársávok megszüntetéséért

Kemény János

2,5 millióért eladták a gyereküket, hogy legyen pénzük drogra

Kiss Albert

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben