25.2 C
Budapest
2021. június 24., csütörtök
Magyar Jelen
Bűnügy Kiemelt

Emberkereskedelem és kényszermunka miatt indult eljárás egy salgótarjáni férfi ellen

A letartóztatásban lévő 28 éves salgótarjáni férfi ellen lezárták a nyomozás vizsgálati szakaszát a rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság emberkereskedelem és kényszermunka bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást B. Márk 28 éves salgótarjáni lakos ellen.

A férfi egy nő kiszolgáltatott helyzetét használta ki és 2020. szeptember 17-től anyagi haszonszerzés céljából arra bírta rá, hogy ismeretlen férfiaknak Salgótarjánban és Hatvanban szexuális szolgáltatást nyújtson. A nyomozás adatai alapján B. Márk a prostitúciós tevékenység bevételét a nőtől elvette, és azt saját maga megélhetésére fordította.

A gyanúsított otthonában megtartott kutatáson a rendőrök a bűncselekménnyel kapcsolatba hozható tárgyi bizonyítási eszközöket, valamint a sértettől elvett bevételből vásárolt értékeket – gépjárművet, televíziót, karórákat, értékpapírokat – foglaltak le.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

police.hu

További híreink

A romagyilkosságok egyik elkövetője perújítást akar

Dunai Tibor

Továbbra is nő világszerte a fertőzöttek száma, a WHO növeli a járvány elleni küzdelemhez szükséges szállítmányokat

Dunai Tibor

Mi Hazánk: Orbán Viktor nem támogatja a népszavazást az EU-kilépésről

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben