17.6 C
Budapest
2022. július 7., csütörtök
Magyar Jelen
Kiemelt Szórakozás

Érkezik a fekete Superman?

J.J. Abrams, az új Superman-film producere bejelentette, a történetet (ismét) újrakezdik, vagyis az Acélemberben és Az Igazság Ligájában megismert Clark Kent megy a kukába. Henry Cavillre sincs már szükség. Minden bizonnyal túl fehér és heteroszexuális a filmvászonra. 

Noha a hivatalos casting még nem kezdődött meg, így elhamarkodott lenne kijelenteni, hogy színes bőrű lesz az új “Superman”, de amilyen irányba tart a hollywoodi kulturmarxista lobbi, az lenne a meglepő, ha nem így lenne.

Jöhet a néger Superman?

Az új filmet J.J Abrams rendezi, akinek a nevéhez fűződik a Star Wars: Az ébredő erő, a forgatókönyvet pedig a Fekete Párduc képregények alkotója, a színes bőrű Ta-Nehisi Coates írja, aki már be is jelentette, nem tart igényt a rajongók kedvenc Supermanjére, Henry Cavillre, mert “más irányba szeretné elvinni a karaktert”, majd óvatosan utalt rá, színes bőrű főhőst szeretne. Olybá tűnik egy másik bolygóról érkezett bevándorló szuperhős önmagában már nem elég “sokszínű” a XXI. században.

A rajongókat természetesen felháborította a hír, hiszen Henry Cavill nem csak kiválóan formálta meg az Acélember szerepét, de a képregények és filmek lelkes híveként a történetet is jól ismerte.

A Twitter-harcosok és liberális megmondóemberek persze egymást túlharsogva üdvözölték a Warner Bros. “bátor döntését”, amivel végre “nyitnak a sokszínűség felé”. Az persze más kérdés, hogy ezek közül, hányan vesznek majd jegyet ha egyszer végre lehet majd moziba járni.

(movieweb.com nyomán)

Képünk illusztráció, forrás: themarysue.com

 

További híreink

A BioNTech 54 eurót kért volna a koronavírus elleni vakcináért

Irányi Dániel

A líbiai kormányerők elfoglalták Sabrata városát

Dunai Tibor

Öt év börtönt is kaphat a német pap, amiért kritizálta az LGBT-t és a genderelméletet

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen