20 C
Budapest
2022. július 6., szerda
Magyar Jelen
Hírek

Itt az eredménye a liberális gyakorlatnak: újra molesztál a pedofil!

A holnapi napon tüntetést szervez a Mi Hazánk és a Betyársereg egy pedofil háza elé, hangot adva tiltakozásának, a bíróság ugyanis nem rendelte el előzetes letartóztatását.

A pedofil 6 és 10 év közötti gyermekeket molesztált, olyanokat, akik így a liberális joggyakorlatnak “köszönhetően” napi szinten találkozhatnak korábbi zaklatójukkal.

Aki elbagatellizálni igyekszik az esetet, mondván, “meghúzza magát”, hiszen sok forog kockán, azt ki kell ábrándítsuk: az esetek többségében nem tudják magukat visszafogni, ugyanis ez egy betegség. 

Hasonló történt az elmúlt hetekben Angliában is.

Egy angol férfit pedofília miatt sok évnyi börtönre ítéltek még 2015-ben, emellett örökre eltiltották az olyan munkáktól, ahol érintkezhetne gyerekekkel. Ennek ellenére, a szabadulása után, 2017-ben manónak öltözve közeledett a gyerekekhez. Egy rendezvényen reggelit tartottak családoknak, gyereknek is. Itt a férfi manónak öltözve szolgált fel ételeket és szórakoztatta, ölelgette is a gyerekeket.

A 31 éves Robert Ckeckleynek négy éve gyerekekről készült fotókat találtak a telefonján.

Az elmúlt két évben többször változtatta meg munkahelyét, arról nem értesítette a hatóságokat, ahogyan a szexuális bűnözőknek kötelessége lett volna, míg végül egy olyan helyen kötött ki, ahol játékokat árultak gyerekeknek. 

Mindezekért újabb 16 hónap börtönbüntetést kapott.

Mint látható, nem bírt visszatartó erővel számára, hogy volt már büntetve, így felmerül a kérdés, vajon mi a helyes gyakorlat? Az, hogy a végletekig elnézőek vagyunk, mert hiszen a “bűnözőnek is vannak jogai”, vagy az igazság mércéjével, annak erejével ki merjük mondani;

kémiai kasztrálást a visszaeső pedofil bűnözőknek!

Gyermekeink védelmében! 

Elemi.hu (fotó: Chronicle Live)

További híreink

F. Árpád, F. Krisztián és F. M. Éva sem kereskedik egy ideig a “holland importtal”

Irányi Dániel

A pátyi boncmester kertjében halott csecsemőket is találtak

Kiss Albert

Még nem szállt fel a szivárvány füst- a baloldali ellenzék a listán veszekszik

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen