5.6 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
Kiemelt

Ezért akarják szigorítani a közterületi késhasználatot (sokkoló videó)

Az alábbi videó vélhetően valahol Nyugat-Európában készült, de több tanulsággal is szolgál. Többek között alkalmas arra, hogy képileg is közelebb hozza hozzánk például a Deák téri kettős gyilkosságot, valószínűleg hasonló jelenetsorok játszódtak le ott is, illetve felhívja a figyelmet arra is, miért tartják sokan indokoltnak a késhasználat szigorítását. 

Ennyi az élet, egy bökés a szívbe és vége:

A VIDEÓT GYENGÉBB IDEGZETŰ OLVASÓINKNAK NEM AJÁNLJUK. 

Ebben az esetben, ha az elkövető nem hordott volna magánál kést, nagy eséllyel nem történhetett volna ilyen hirtelen tragédia. Nemrégiben a Mi Hazánk Mozgalom jelentette be, szigorítaná a közterületen történő késhasználat szabályait.

A párt országgyűlési képviselője, Fülöp Erik szerint Magyarországon káros késhasználati szubkultúra alakult ki, sokan támadó jelleggel hordanak maguknál szúró, vágó fegyvert.

A javaslat értelmében 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követne el az a személy, aki közterületen tart kést magánál és korábban összeütközésbe került már a törvénnyel.

További híreink

Egymásra licitálnak az elemzők a Mi Hazánkkal kapcsolatban

Magyar Jelen

Több ezres tüntetés kezdődött a Covid-korlátozások ellen Kínában

Magyar Jelen

Megújítani mindent Krisztusban – Szász Péterrel beszélgettünk

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben