11.5 C
Budapest
2021. szeptember 20., hétfő
Magyar Jelen
Belföld Hírek Kiemelt

Ezúttal a nyolcadikos biológia tankönyv akasztotta ki a liberálisokat

Az Oktatási Hivatal által kiadott nyolcadikos biológia tankönyvben, a Nemi Életünk Egészsége című fejezetben szóba kerülnek például a szexuális úton terjedő betegségek, a fogamzásgátlás, az abortusz és az AIDS – írja a 444.hu.

Az érzelmi alapok nélküli, futó kapcsolatokból álló szexuális élet mindkét nemű fiatal számára az igénytelenségbe süllyedés veszélyét hordozza.

– ezzel az állítással már a legelején sikerült felháborítaniuk a szélsőliberális lap érzékeny lelkivilágú szerkesztőjét. Szegény “kollégának” a lelkiállapota a könyv tovább olvasásával sem javult. Főleg, mikor az abortuszhoz szóló részhez érkezett, melyről azt írják:

“Az abortuszról súlyos etikai kérdéseket is felvet…, ugyanis ilyenkor lényegében egy „emberkezdeményt” pusztítanak el”.

Ám a “kegyelemdöfést” mégis a következő sorok adták meg a belpesti toleranciaharcosnak:

A homoszexualitásról pedig azt írják a 13-14 éveseknek, hogy “részben öröklődés kérdése, részben környezeti hatások eredménye”. Nyilvánvaló, hogy a homoszexualitás biológiai értelemben nem természetes, hiszen nem teljesül a szexuális tevékenység biológiai célja, az utódnemzés.

Az utolsó mondatot igencsak nehéz lenne cáfolni, ezért meg se próbálják. Egyszerűen csak elvárják a felháborodást érzékeny lelkületű olvasóiktól. Ne érvelj ellene, úgyse tudsz. Ne cáfold meg, úgysem lehet. Háborodj fel és hisztizz. Ha elég hangosan vádaskodva csapkodod az asztalt, majd megijednek és meghátrálnak. Ez a gyakorlat egyébként nem csak Nyugaton, hazánkban is tökéletesen működik.

További híreink

“B.” Vilmos idős asszonyt vert össze a villamoson a nyakláncáért és a táskájáért

Szabó Norbert

15 ezer édesvízi teknőst találtak Kínába címzett ládákba csomagolva

Kiss Albert

Gyermekprostitúció kihasználása miatt letartóztattak két nőt és egy férfit

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen