1.3 C
Budapest
2021. november 30., kedd
Magyar Jelen
Belföld Kiemelt

Ezúttal egy karkötő miatt retteg az Új-SZDSZ

Szalma György, a közpénzből működő, Origo nevű propagandalap munkatársa néhány napja egy horogkeresztes karkötőt viselve vett részt a szintén közpénzből működő propagandatévé, a PestiTV adásában — írja Facebook-oldalán a Momentum.

Körömi Attila, exfideszes, exjobbikos, jelenleg momentumos politikust annyira felháborította a filoszemita (ITT, ITT és ITT) Szalma György karkötője, hogy feljelentést tesz “tiltott önkényuralmi jelkép használata miatt.

Az állítólagos “náci karkötő” – Fotó: Facebook

A Momentum szerint “a kormánypárt csatolt részei egyre jobban hasonlítanak a nemzetiszocialista eszmék képviselőire”, a Fidesz holdudvarában “tombol az antiszemitizmus”, a balliberális ellenzékről pedig “nemzetiszocializmust idéző lejáratócikkek születnek”. “Ami 10 éve a kurucinfó volt, az ma a közpénzből tolt kormánypropaganda” – tette hozzá a párt.

Fotó: atv.hu

Kiemelt kép: Facebook

További híreink

Emberi csontokat találtak Szentendrén

Irányi Dániel

Gazdasági mentőcsomagot jelentett be a szerb kormány

Dunai Tibor

Mérgében betörte a kirakatot, de megvárta a rendőröket

Varga Lilla

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben