9.4 C
Budapest
2022. május 19., csütörtök
Magyar Jelen
Belföld Hírek Videó

Facebook-per, Mi Hazánk, parlamenti munka- rekordgyanús nézettséget csinált Toroczkai a Partizánban (videó)

A választások óta eltelt napokban a Mi Hazánk politikusai többet szerepeltek a médiában mint az elmúlt 3 évben összesen. 

A teljesség igénye nélkül: az RTL híradójában, az ATV-ben, a Hír TV-ben és a köztelevízióban is megjelent a Mi Hazánk álláspontja, legutóbb épp az orosz szankciókkal kapcsolatban.

Az online újság közül kivétel nélkül mindegyikben helyet kapott a Mi Hazánk választási szereplésének utólagos értékelése és a párt parlamenti tervei.

A Mi Hazánk elnöke legutóbb a Partizánban beszélgetett Gulyás Mártonnal, ahol a fentieken kívül a Facebook-cenzúrája és a nyilvánosság helyzete is szóba került. A beszélgetést alig fél nap alatt 120.000 ember nézte meg – ez akár még rekordot is dönthet a balliberális csatornai videói között.

További híreink

Kalózok célpontjaivá váltak a tengeri olajtározók

Dunai Tibor

Egyre többen bíznak a Mi Hazánkban

Gabay Dorka

Görög multi pályázik a Malév GH földi kiszolgáló helyére

Dunai Tibor

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen