5.3 C
Budapest
2022. november 27., vasárnap
Magyar Jelen
BűnügyKiemelt

Fejbe vágta a kerítését rángató illegális határsértőt, eljárás indult ellene

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki egy akácfa karóval bántalmazott egy marokkóit tavaly ősszel.

A vádirat szerint a vádlott egy megyebeli kistelepülés határában, egy tanyán lakik élettársával. 2021. november 15-én az éjszakát a vádlott apja is náluk töltötte. Másnapra virradóra, fél 3 körüli időpontban a férfiak arra lettek figyelmesek, hogy az udvaron tartott kutyák hevesen ugatni kezdenek, valamint az ingatlan kapuját valakik megrángatták. Mivel korábban a vádlott több alkalommal észlelte, hogy illegális határsértők haladnak el ingatlana közelében, egy méteres akácfa karót magához véve indult el körülnézni.

A telkéről kiérve meglátta, hogy a kutyáktól és tőle megriadt személyek a tanyája melletti erdős terület felé távolodnak.

A férfi utánuk indult, majd a hátul haladó, “alapbetegsége folytán sántító sértett” mögé került, akit, miután felé fordult, a karóval kétszer nagy erővel a fején megütött.

Az ütések következtében összeeső, “életveszélyes sérüléseket szenvedő” sértetthez a vádlott kérésére az édesapja hívott mentőt.

A vádlottat a főügyészség életveszélyt okozó test sértés bűntettének elkövetésével vádolja.

Az elkövető bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni, közölték az ügyészség honlapján.

További híreink

Már a rendszám is lehet náci

Magyar Jelen

Hat emberrel végzett a Walmart menedzsere, mert “a Sátán azt mondta neki”

Irányi Dániel

Ukrajnából jelentkezik Novák Katalin: személyesen Zelenszkij meghívására érkezett

Irányi Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben