5.4 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
BelföldHírekHumor

Fekete-Győr a Parlamentben: az országnak nagyon fáj, hogy a Momentum nincs kormányon

Álmosan kezdődött az országgyűlés keddi ülésnapja, ahol a kora délelőtti órákban csak néhány képviselő lézengett az uniós pénzekhez köthető szabályozások vitájáról szóló napirendek alatt. 

A melankolikus, kissé unott hangulatot színessé tette, hogy nem sokkal 11 óra után Argentína válogatottja Messi büntetőjének köszönhetően megszerezte a vezetést Szaúd-Arábia ellen.

Ezen a ponton emelkedett szóra Fekete-Győr András, aki nagy lendülettel kezdte a világbajnokságot, hiszen közösségi oldalán kevesebb és még kevesebb sikerrel szólította tippelésre követőit. Erről IDE KATTINTVA olvashat.

Nem csoda, ha a Momentum bukott elnöke szükségét érzi annak, hogy szórakoztassa a szavazóit, sok örömet nem tudott szerezni nekik a mögöttünk hagyott politikai időszakban.

Nyilvánvalóan képviselőtársai felé is lehet némi restanciája, elég csak arra gondolni, hogy képviselősége óta milyen színvonalú felszólalásokat vezetett elő a “Tisztelt Házban”. A Momentum eltávolított frakcióvezetője a rendelkezésre álló időkeretében a kormány elhibázott oktatáspolitikájáról beszélt. Ebben nem lenne semmilyen különlegesség, de egy ponton Andrásnál elszakadhatott a cérna és kijelentette:

“az országnak fáj, hogy nem a Momentum van kormányon, a magyarok tanulni fognak abból a hibából, amit elkövettek a választáson”.

A képviselő felütése az ülésteremben legalább akkora felhördülést és derültséget okozott, mint az argentinok találata a stadionban.

Stábunk az ülés érdekesebb mozzanatairól beszámol, illetve lehetőség szerint igyekszünk az egyedül ücsörgő Fekete-Győr Andrástól megtudni, hogy mik a mai tippek és hogyan gondolta az ország legnagyobb fájdalmának a Momentum kormányzásának hiányát.

Twitter– és Telegram-csatornáinkra feliratkozva egyetlen hírről és Fekete-Győr tippjeiről sem maradsz le!

További híreink

34 éves elnököt választott ifjúsági tagozatának élére a Fidesz

Faragó Dániel

Exkluzív! – Somogy megyében kaptak lencsevégre egy krampuszt, bolti lopás miatt keresik

Faragó Dániel

Felbomlott a szivárványkoalíció a DK fővárosában, működésképtelenség miatt feloszlatást terjeszt elő a Mi Hazánk

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben