5.4 C
Budapest
2022. december 5., hétfő
Magyar Jelen
BelföldHírek

Fekete-Győr András: “egész éjszaka csináltuk”

“Egész éjszaka csináltuk és azt szeretnénk, hogy csak egyszer kelljen fizetni”

– írja legújabb bejegyzésében a most éppen egészségügyi szakpolitikusként mutatkozó Fekete-Győr András.

A Momentum bukott elnöke ezúttal arról számolt be a közösségi oldalát lelkesen követőknek, hogy az előző obstrukció sikerén(?) felbuzdulva a balliberális ellenzék részeként ismét reggelig magyarázták a kormánynak, hogy a Momentum szerint milyen változtatások kellenének az egészségügyben és mit tennének ők, ha ők vezetnék az országot.

“Tegnap délután kezdtük, egész éjszaka csináltuk és ezekben a pillanatokban is folytatjuk az obstrukciót a Fidesz kaotikus egészségügyi átalakításaival szemben”

– írja férfias virtussal, győzedelmes tekintettel.

Fekete-Győr az utóbbi időszakban számos dolgot kipróbált. Először is volt már frakcióvezető, de innen az újonnan megalakult országgyűlés első heteiben saját párttársai váltották le, ám ezután kipróbálta magát:

Ki viszi át a túlsó partra?

Az obstrukciót végrehajtó Momentumról és a balliberális ellenzékről az az elemzői konszenzus alakult ki, hogy jelenleg nincsenek abban a helyzetben, hogy bármilyen akcióval hasznot húzzanak a Fideszről lemorzsolódó szavazók körében. Ceglédi Zoltán úgy látja, hogy a jelenlegi folyamatok tavaszra már egy 15%-os Mi Hazánkot fognak eredményezni, de tartalmilag hasonló álláspontot képvisel Török Gábor is.

Török szerint az új pártelnök sem az LMP-t, sem a Jobbikot, sem a Momentumot nem tudta megállítani a lejtőn.

“A Mi Hazánk jelentős sikert ért el a választási kampányban, nagyon kis költségvetésből, nagyon szerény lehetőségekkel értek el egy jelentősnek mondható parlamenti mandátumarányt. Kaptak egy komoly lehetőséget a választást követően és próbálkoznak tartalmi kérdésekkel tematizálni”

-fejtette ki egy rádióműsorban.

Twitter– és Telegram-csatornáinkra feliratkozva egyetlen hírről és Fekete-Győr tippjeiről sem maradsz le!

 

További híreink

34 éves elnököt választott ifjúsági tagozatának élére a Fidesz

Faragó Dániel

Exkluzív! – Somogy megyében kaptak lencsevégre egy krampuszt, bolti lopás miatt keresik

Faragó Dániel

Felbomlott a szivárványkoalíció a DK fővárosában, működésképtelenség miatt feloszlatást terjeszt elő a Mi Hazánk

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben