6.4 C
Budapest
2022. december 6., kedd
Magyar Jelen
Belföld

Fekete-Győr szerint Gréczy csak udvarolt…

Furcsa ízlésvilága lehet Fekete-Győr Andrásnak, a Momentum elnökének, a napokban a közbeszédet tematizáló Gréczy-botrány kapcsán meglehetősen furán fogalmazott. 

Na aggódjon a kedves olvasó, nem fogjuk megmutatni a Gréczyről készült fotókat újra. Még kitakarva, homályosítva sem. Munkálkodik bennünk emberbaráti szeretet.

Viszont nem igazán lehet elmenni szó nélkül amellett, hogy a Momentum elnöke megszavaztatta Instagram-oldalán követőit, vajon le kell-e mondani egy politikusnak akkor, ha magáról készített fotókkal udvarol. Segítünk megválaszolni, látjuk, ez gondot okoz Fekete-Győrnek. Az udvarlás és zaklatás között körül-belül annyi a különbség, mint a vásárlás és a rablás között.

Alább látható az elmés kérdésfelvetés a maga teljes valójában:

(Mielőtt bárki azt gondolná, figyelmen kívül hagytuk, hogy Fekete-Győr eltekintett attól, bizonyított-e a zaklatás, és így már érvényes a kérdése, ezt azért tegyük rendbe, ugyanis picivel lentebb máris önellentmondásba keveredik. Mivel udvarolni annak szoktunk, akivel még nem vagyunk együtt. Tehát meg akarjuk győzni arról, jól jár velünk, ezért ilyen-olyan eszközöket vetünk be. Tehát mégiscsak ő maga ismerte el a zaklatás tényét. Mert ilyen képeket küldözgetni zaklatás. Persze, ha ő ezt másként gondolja, azon mi már nem, egy mentálhigéniás szakember viszont nagyobb eséllyel tud segíteni…)

További híreink

Elfogyott a “kitartás” – a Momentum kecskeméti képviselője is Gyucsányékhoz igazolt

Faragó Dániel

Stummer a Momentumban: mindent bele fogok adni, előre nézek, nem hátra

Faragó Dániel

Nem engedték be a diszkóba a “mintacsaládi hátterű, barnabőrű fiatalokat” – kiakadt a Momentum kvótaképviselője

Faragó Dániel

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben