2.1 C
Budapest
2021. november 30., kedd
Magyar Jelen
Belföld

Fekete-Győr szerint Gréczy csak udvarolt…

Furcsa ízlésvilága lehet Fekete-Győr Andrásnak, a Momentum elnökének, a napokban a közbeszédet tematizáló Gréczy-botrány kapcsán meglehetősen furán fogalmazott. 

Na aggódjon a kedves olvasó, nem fogjuk megmutatni a Gréczyről készült fotókat újra. Még kitakarva, homályosítva sem. Munkálkodik bennünk emberbaráti szeretet.

Viszont nem igazán lehet elmenni szó nélkül amellett, hogy a Momentum elnöke megszavaztatta Instagram-oldalán követőit, vajon le kell-e mondani egy politikusnak akkor, ha magáról készített fotókkal udvarol. Segítünk megválaszolni, látjuk, ez gondot okoz Fekete-Győrnek. Az udvarlás és zaklatás között körül-belül annyi a különbség, mint a vásárlás és a rablás között.

Alább látható az elmés kérdésfelvetés a maga teljes valójában:

(Mielőtt bárki azt gondolná, figyelmen kívül hagytuk, hogy Fekete-Győr eltekintett attól, bizonyított-e a zaklatás, és így már érvényes a kérdése, ezt azért tegyük rendbe, ugyanis picivel lentebb máris önellentmondásba keveredik. Mivel udvarolni annak szoktunk, akivel még nem vagyunk együtt. Tehát meg akarjuk győzni arról, jól jár velünk, ezért ilyen-olyan eszközöket vetünk be. Tehát mégiscsak ő maga ismerte el a zaklatás tényét. Mert ilyen képeket küldözgetni zaklatás. Persze, ha ő ezt másként gondolja, azon mi már nem, egy mentálhigéniás szakember viszont nagyobb eséllyel tud segíteni…)

További híreink

Orosz külügy: a Vörös Hadsereg felszabadította Európa népeit, békét és szabadságot hozott nekik

Irányi Dániel

Niedermüller, az agent provocateur: verekedés az erzsébetvárosi tüntetésen

szilardkrebsik

LMBTQP-propaganda helyett babazászlót kér a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom

Gabay Dorka

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben