17.5 C
Budapest
2021. szeptember 27., hétfő
Magyar Jelen
Kiemelt Vélemény

Fél kézzel csavarta ki Fekete-Győr

A Momentum miniszterelnök-jelöltje európai körútra indult, hogy ezzel is demostrálja mennyire elfogadott és trendi politikusnak számít ő a “fejlett, demokratikus nyugaton”. 

Fekete-Győr az osztrák, liberális NEOS vezetőivel

 

A belga miniszterelnökkel

Nemzeti körökben és a fideszes propagandában (a kettő kicsit sem ugyanaz) is gyakran hallom, hogy a Momentum semmi veszélyt nem jelent, mert a párt vezetőségében gyerekek, dilettánsok, alkalmatlanok ülnek.

A valóság ezzel szemben az, hogy a Momentum mögött külföldi és belföldi pénzemberek, mágnások trösztök, szalonok és bankházak végeláthatatlan hada áll. Ezek a támogatók a Momentum vezetőit évekkel, évtizedekkel ezelőtt kiválasztották és megtették tétjeiket. Beléjük fektettek. Mentoráló rendszert alakítottak ki és pénzt, időt nem sajnálva a legnevesebb egyetemeken taníttatták őket, mert elegük lett abból, hogy az addigi magyarországi helytartóik

annyira hülyék, hogy Nokiás dobozokban adják át egymásnak a pitáner milliócskáikat, melynek következtében a fidesz röhögve nyeri a választásokat három cikluson keresztül.

A befektetésük mára egyértelműen megtérült, hiszen a kormány gyávaságának is köszönhetően, de Magyarország mégiscsak a Momentum kezdeményezésére bukott el egy olimpiát. Ma a Momentum EP mandátumokkal, polgármesteri székekkel, felügyelő bizottsági tagságokkal és egyéb politikailag releváns, költségvetési pénzeket nagy mértékben kezelő pozíciókkal rendelkezik.

Időközben csak annyi történt, hogy a Momentum politikusai már nem huszonéves ostoba gyerekek, hanem harminc körüli, jól szituált, haszonleső, magyargyűlölő, gonosz fiatalokká váltak.

Sok kapura játszanak

Elsődleges feladatuk pedig, hogy a beléjük fektetett erőforrásokat sokszorosan szolgálják vissza azoknak, akik nem Magyarország sikerében érdekeltek.

Ennek eszközéül a fiatalokat választották. A Momentum az első szavazók között messze a legnépszerűbb párt, de olyan mérések is vannak, amelyek szerint a 30 alattiak körében is ők vezetnek. Mindezt anélkül érték el, hogy a fiatal, pályakezdő korosztály számára érdemi, reálisan tartható programot dolgoztak volna ki.

Fekete-Győr Berlinben

Program helyett filtereket, életérzéseket, instagram-sztorikat és felelőtlen világpolgári létet jelenítenek meg.

Azt a hamis képet keltik, hogy az EU-s életszínvonal, az osztrák bérek, a finn oktatás igenis elérhető lesz minden rendszerváltás után született magyar számára, amennyiben a Momentum szövetségeseivel együtt kormányzó erő lesz 2022-től.

#trendi reggeli Momentum módra Párizsban

Azt állítják, hogy egy magyarnak elég lesz 9:00-kor kelnie és neki is 10 euró lesz a minimum, nettó órabére. Ezért saját magukat úgy jelenítik meg a közösségi médiában, hogy az mindenki számára vonzó legyen. Azt üzenik:

“állj közénk és holnap már Nizza pálmafái alatt vacsorázol velünk! “

A Momentum elnöke Münchenben

Észre kell vennünk, hogy ez az üzenet nem feleltethető meg a krisztusi

“még ma velem leszel a paradicsomban”

ígéretnek, amelyet a kereszten mondott el a vele szenvedőnek.

A nemzeti oldal feladata pontosan az, hogy az ilyen hamis OVB-szédelgőkről egyszer és mindenkorra lerántsa a leplet, valódi alternatívát kínáljon, a konzervatív családmodellben való életvitelhez pedig minden anyagi és erkölcsi támogatást megadjon a magyar fiataloknak.

A magyar fiatalok kötelessége abban rejlik, hogy 2022-ben ne fizetett hirdetéseknek, tinder profiloknak, TikTok trendeknek rendeljék alá szavazatukat.

Az először szavazóknak is meg kell érteniük, hogy egy rossz kormányt nem lehet még rosszabbra váltani. Ami rossz, azt csak és kizálólag jobbra, még jobbra érdemes lecserélni. 

 

A szerző a magyarjelen.hu állandó munkatársa, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselőjelöltje.

 

További híreink

Összeverte a McDonald’s dolgozót, mert az arra kérte, hogy viseljen maszkot (videó)

Irányi Dániel

Czeglédy Csaba inkább adócsaló, mint riporter

Dunai Tibor

Újabb magyar rendőri kontingens indult Észak-Macedóniába

Kemény János

A tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók és a forgalom elemzéséhez, ez az oldal sütiket használ. A webhelyünk használatával kapcsolatos információkat a közösségi média-, reklám- és elemző csapatunk más olyan információkkal is összehasonlíthatja, amelyeket Ön adott meg, vagy amelyeket a szolgáltatásai használatából adódóan gyűjtöttek. Elfogad Bővebben

Magyar Jelen